Andreea Creţulescu, arama coclită de pe faţa „Realităţii TV”


WP-AM - TV SUCKSCând am citit, pe blogul lui Tolontan, pârâciunea intitulată „Lista alba, pisica neagră la RTV„, în care Sergiu Toader era dat în gât pentru acel presupus mail intern, am zis că e un alt şut la lingurică, sau chiar şi mai jos,  tras amical între trusturi.

Dar când am văzut vineri seara de ce a fost în stare Andreea Creţulescu în materie de obedienţă slugarnică, de tonomatism şi de lipsă de scrupule, am înţeles imediat că Tolontan era bine informat.

AC+GBPe scurt, mail-ul intern evocat conţinea indicaţii privind excluderea de pe listele de invitaţi la emisiunile postului „Realitatea TV” a unor personaje „pitoreşti” de „clasa” lui Becali, Vadim Tudor, Marinescu Bideu, sau Lavinia Şandru şi înlocuirea lor cu personalităţi  gen Dan Puric, Mircea Diaconu, profesori de politologie şi sociologie, regizorii Porumboiu, Mungiu, academicianul Solomon Marcus şi “ intelectuali tineri”. Cu alte cuvinte, Sergiu Toader lua de la gura căscată a unui anumit tip de public un circenses cu nostimade gen „maimuţă electrocutată”, sau „îi dau o palmă şi îl bag sub masă”, dar le şi răpea, totodată, panem-ul colegilor săi, în general nedotaţi cu harul gazetăriei şi rămaşi astfel fără reţeta salvatoare de rating.

Un post de televiziune, care îşi întemeiază existenţa pe breaking news-uri cu tramvaie deraiate şi pe campanii mediatice haiduceşti destinate unui lumpen idiot (ne amintim de jalnica emisiune a Andreei Creţulescu cu poşetele Elenei Udrea), nu poate funcţiona brusc cu talk-show-uri savante. Moderatori sau realizatori ca Răzvan Dumitrescu, Andreea Creţulescu, Laura Chiriac, Corina Drăgotescu, Adrian Ursu, Cristina Şincai sau Cosmin Prelipceanu nu cred că au cum să facă faţă unui dialog cât de cât elevat cu cei pe care Sergiu Toader şi i-ar dori în studiouri. Oamenii postului nu ştiu decât să combată, să pună întrebări incomode şi să dea la gioale. Într-o conversaţie despre lingvistica matematică n-ai cum să dai vina pe Băsescu, pe guvernul Boc, sau pe Udrea. Sau cine ştie? „Vedetele” postului se simt confortabil şi îşi pot manifesta plenar autoritatea doar în prezenţa unor invitaţi inferiori lor, gen Lavinia Şandru, Olguţa Vasilescu, Lucian Bolcaş, Adrian Miuţescu, Mariana Buruiană, Ioan Ghişe sau Cristian Buşoi…

ACrRapCe să discute, Doamne iartă-mă, Creţuleasca cu Solomon Marcus, om în vârstă care s-ar putea şi speria de mecla de raptor înfuriat a interlocutoarei?!?

Cum să se încrunte Dumitrescu cu un „vă rog comprimaţi” la Dan Puric?!?

Ce ar avea Prelipceanu cu intelectualii? Cam tot atât cât are Drăgoteasca cu prefectura, sau invers…

Mă apucă râsul doar la evocarea unor asemenea eventualităţi. Simplul fapt că acestor personaje feminine li se potriveşte atât de bine sufixul nominal „easca” este concludent.

Nu, hotărât lucru, prin politica de personal promovată de mai mult timp, „Realitatea TV” şi-a ales calea facilă a tabloidizării evenimentului, dar şi a politicului. Dacă o politica editorială o poţi schimba de pe-o faţă pe alta, precum Fregoli surtucul, printr-un mail intern, printr-un telefon sau cu fise de-un euro,  oamenii nu-i poţi schimba uşor, mai ales când nici bugetul nu-ţi permite decât „fătuce” şi „băieţuci”.

Oricum, aşa cum spuneam, Andreea Creţulescu, fără niciun temei serios, a simţit brusc nevoia fierbinte să fie prima care se gudură servil pe lângă noul şef, îndeplinind stahanovist şi prompt directiva acestuia şi premeditând darea afară din emisiune a unui politician pe care îl antipatiza de mai demult. Subita ei intransigenţă faţă de Eugen Nicolicea – care nici nu are importanţă cine şi cum este – s-a văzut că e cusută cu aţă albă şi executată la comandă.

ENvsCBExact aceeaşi Andreea Creţulescu găzduia, în august 2008, în exact aceeaşi emisiune a ei, impasibilă şi deloc deranjată, insultele exact aceluiaşi Nicolicea la adresa lui Cristian Boureanu.AC+CVTDupă ce,  prin februarie 2009, exact aceeaşi moderatoare, cu vederi larg democratice la vremea aia, îl lăsa nestingherit pe Vadim Tudor să abereze cu clăbuci despre Traian Băsescu şi să dea mesaje de instigare la ură şi la violenţă la adresa unor persoane, a unei categorii profesionale şi a unei etnii întregi, făcându-i rating, acum, dintr-o dată, „deontoloagei” i s-a pus pata nevoii de disciplină la locul de muncă.

Eugen Nicolicea, în timpul părţii de emisiune transmise în direct, a avut un comportament normal şi un ton calm, menţinându-şi discursul pe tema emisiunii. Cine susţine că omul a ţipat, că a ridicat tonul, că a făcut scandal – deşi era agresat cu întrebări inchizitoriale –, este ori surd, ori nebun, ori trăieşte într-o zonă neelectrificată. E drept că, la un moment dat, a facut aluzie la o atitudine mai veche a moderatoarei de pe blogul acesteia împotriva sa. Dar nu văd de ce, de pildă, într-o emisiune-dezbatere despre morală şi adulter n-am putea analiza subiectul deschizând parantezele (monden-biografice) Anei Birchall sau Adrianei Săftoiu. Cert este că divagaţia lui Nicolicea a declanşat o primă şi insolită ameninţare cu evacuarea (minutul 18:25″), reiterată şi mai serios, un minut mai târziu (minutul 19:20″–19:30″), când Andreea Creţulescu şi-a dat arama sa şi a postului pe faţă:

«ŞI V-AŞ RUGA, DE-ACUM ÎNCOLO, DACĂ NU DORIŢI SĂ PĂRĂSIŢI ACEASTĂ EMISIUNE, SĂ RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBĂRILE PE CARE VI LE ADRESEZ ÎN MOD DIRECT.» (sic!)

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Ei bine, vă închipuiţi această urecheală trasă unui om ca Solomon Marcus, dacă acesta ar îndrăzni să spună şi altceva decât să răspundă la întrebările insidioase ale anchetatoarei, obişnuită să tragă la răspundere mai abitir ca la securitate sau la cercetări penale? Bietul om!

Meritul Andreei Creţulescu – căci în toate relele e şi un bine – este că a devoalat modul în care se gândeşte şi se acţionează într-o televizune, modul în care se REGIZEAZĂ, până la urmă, aceste aşa zise dezbateri libere. Dacă invitaţii nu pun botul şi se îndepărteză de la firul roşu trasat de realizator li se pune mai întâi pumnul în gură, apoi sunt ameninţaţi cu evacuarea. Altfel nu se explică cum miile de minciuni proferate la adresa unor anumite persoane (mereu aceleaşi) sunt trecute cu vederea şi chiar încurajate (eternul exemplu cu perdelele de 70.000 de euro), în timp ce adevăruri usturătoare, dar care contravin politicii postului, sunt aspru sancţionate.

ACrAndreea Creţulescu este un personaj media de tipul „piesă de şah”. Dacă Dumitrescu evoluează în diagonale, Creţulescu face pe tura. Ea execută campanii. În linii drepte. E pusă să ridiculizeze, sa anihileze, să distrugă, să facă praf (rahatul, îndeobşte). Când nu reuşeşte cu adevăruri, îşi pune rictusul de carnasier pe faţă, arborează – după caz –  fie zâmbetul cataleptico-mefistofelic, fie pe acela scârbit de parcă ar fi înghiţit o flegmă de-a altuia, şi apelează la tot felul de tertipuri cică gazetăreşti, la întreruperea interlocutorului şi la tăierea microfonului.

Nu ştiu ce l-a apucat pe Nicolicea ca în timpul pauzei publicitare sa-i zică «mă jigneşti că aşa te-a crescut mă-ta». Mie, important nu mi se pare cum a crescut-o „mă-sa”, ci cum NU a crescut-o. De exemplu s-o fi crescut deprinsă cu onestitatea de a-şi cere scuze, după ce în emisiunea EI a fost perpetuată o minciună care a şi fost sesizată, ba chiar şi sancţionată de C.N.A.*, s-o fi crescut fără să-şi manifeste la televizor umorile, ofticile şi refulările personale…

Desigur, adresarea din off a ditamai deputatului, care în fond nu este decât un banal pesedism lingvistic minor, este reprobabilă, deşi poate e justificată de un context pe care „Realitatea TV” este posibil să nu ni-l dezvăluie în întregime.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Găsim, de fapt, doar o mică răfuială de mahala petrecută, întâmplător, nu într-o scară de bloc din Zăbrăuţi sau pe-o alee din Pipera, ci intr-un studiou de televiziune.

Esenţial, deci, nu cred că este acest episod, teribil de promiscuu prin protagoniştii săi, ci, repet, modul în care s-a dovedit că se practică televiziunea în România mogulilor.

Şi – vorba unui hâtru de pe forumul „Realitatea” – schimbarea clienţilor la bordel, nu ridică calitatea stabilimentului.

____________________________________

* – Decizii recente ale C.N.A. de sancţionare a emisiunii „Realitatea te priveşte”:

DECIZIA C.N.A. nr. 887 din 28.10.2008

„Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune REALITATEA TV cu somaţie publică, întrucât, în ziua de 23 octombrie 2008, a difuzat, în cadrul emisiunii ”Realitatea te priveşte”, un material publicitar cu caracter negativ la adresa unui om politic (candidat la alegerile din luna noiembrie 2008), promovare făcută în afara perioadei de campanie electorală, fapt ce contravine prevederilor art. 155 din Codul audiovizualului.

Potrivit dispoziţilor invocate, publicitatea politică este permisă numai în perioadele de campanie electorală.”

DECIZIA C.N.A. nr. 17 din 30.01.2009

„Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune REALITATEA TV cu amendă în cuantum de 5000 lei, întrucât în emisiunea „Realitatea te priveşte”, difuzată în ziua de 26 noiembrie 2008, atitudinea manifestată de moderatoare a contribuit la desfăşurarea emisiunii în afara cadrului legal şi a fost de natură a prejudicia dreptul la propria imagine al unor persoane.

Astfel, încălcând prevederile din Codul audiovizualului, moderatoarea emisiunii nu a respectat obligaţia de a solicita probe în susţinerea acuzaţiilor formulate împotriva unora dintre invitaţi.

De asemenea, prin intervenţiile sale, aceasta nu a reuşit să asigure o dezbatere echilibrată, în sensul că nu a acordat părţilor condiţii echitabile de exprimare, care să favorizeze libera formare a opiniilor.”

•  DECIZIA C.N.A. nr. 129 din 17.02.2009

„Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune REALITATEA TV cu amendă în cuantum de 5.000 lei, întrucât, lipsa de reacţie fermă a d-nei Andreea Creţulescu, moderatorul emisiunii „Realitatea te priveşte” din 11 februarie 2009, a permis invitatului emisiunii, dl. Corneliu Vadim Tudor, să folosească un limbaj injurios şi să formuleze acuzaţii grave, de natură penală şi morală, nedovedite, la adresa unor persoane.

Consiliul reaminteşte că moderatorii au obligaţia de a interveni ferm, stăruind în mod convingător atunci când solicită dovezi care să probeze eventualele acuzaţii formulate de invitaţii emisiunii la adresa unor persoane.

De asemenea, moderatorii au obligaţia de a nu permite invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă împotriva altor persoane.”

DECIZIA C.N.A. nr. 801 din 03.09.2009

„Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune REALITATEA TV cu somaţie publică, întrucât unele informaţii afişate pe ecran în emisiunea „Realitatea te priveşte” din 21 august 2009 au deformat afirmaţiile unui invitat al emisiunii.

Deşi invitatul a revenit cu precizări clare, declaraţia ce-i fusese atribuită în mod incorect a persistat pe ecran, radiodifuzorul încălcând astfel art. 3 din Legea audiovizualului privind informarea corectă.”

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

67 Responses to Andreea Creţulescu, arama coclită de pe faţa „Realităţii TV”

 1. ciupi 2 spune:

  am intrat, am citit, am fiduit 🙂
  La mai multe!

 2. Emil spune:

  Imi place. Ma „roade invidia” ca nu am talentul tau. Eu sunt mai abrupt: spre exemplu, chiar daca nu reusesc sa imi imaginez o discutie intre realizatorii de la RTV (nu mai adaug si eu nume, desi..) si Solomon Marcus, spre exemplu, imi AMINTESC de atitudinea fata de Dl Marmureanu (sesimologul) in isteria cutremurului! Era total „neinteresant” pentru stilul RTV.

  Numai bine,
  Emil

 3. dan mateescu spune:

  nicoliceaeste un nesimtit ca majoritatea politicienilor oare in occident ce s-ar fi intamplat cu un asemenea ministru?

  • alexandrumitache spune:

   «nicoliceaeste un nesimtit ca majoritatea politicienilor oare in occident ce s-ar fi intamplat cu un asemenea ministru?»

   50% de acord: Nicolicea este un nesimtit, dar Nicolicea nu este ministru. Este deputat.

 4. dan mateescu spune:

  mai este si vecin cu mine

 5. haida -de !
  n’au astia „oaie” sa ia masuri de capu’ lor.
  lista invitatzilor indezirabili ne’a parvenit ca sa ne faca sa’i mai creditam „un pic”, pina n’o mai raminea nimic…

 6. mihaibeltechi spune:

  Sal, Alex.Te-am citit ,mi-a placut .Pe forum vad ca nu mai intri .

 7. penelopa politis spune:

  andreea cretulescu (fara mjuscule, ca nu meriti efortul)! cine esti tu mai fato, ca sa fii atat de obraznica cu dl Preda – seful comisiei prezidentiale, sa-l pui la punct si sa-i intrerupi legatura cu atata aroganta??? Iti spun eu: esti un ZERO!! nu stim ce cauti de atata timp in prime time, cred ca te tine cineva in brate… (sa fie seful cel mare??) ca nu arati nici bine, nu ai dictie, esti profund antipatica cu ranjetul tau iliescian, repezi oamenii, nu-i lasi sa vorbeasca sau razi dispretuitor cand acestia spun ce nu-ti convine tie si ai tupeul sa repezi niste somitati, intr-un cuvant: n-ai nimic comun cu televiziunea, esti inculta, necitita, neprgatita, nu esti nici inteligenta si se vede, esti needucata, nu ai nici cel mai elementar bunsimt!

 8. penelopa politis spune:

  aflu acum ca dl Preda, cu care A. Cretulescu a fost obraznica este prof. dr docent; este un om tanar si f. serios, domnia sa fiind seful comisiei prezidentiale, comisie alcatuita din oameni cu inalta calificare, care la indemnul presedintelui, ei fiind specialistii, studiaza posibilitatile reformarii statului roman. Si este vorba de dezincriminarea consumului de droguri, nu de legalizare. aceasta moderatoare parata isi permite sa denatureze totul si joaca dupa cum i se canta, pentru ca ea nu are personalitate, ea doar trebuie sa manipuleze pe romani impotriva lui Basescu. toti prostii nerealizati sunt angajatii mogulilor de presa in isteria Basescu! Rusine sa va fie! Niste copii au iesit cu piepturile goale in strada si au murit impuscati sau calcati de tancuri si dupa 20 de ani, tinerii utecisti ai lui Ilici se aliaza cu comunistii de azi, ca sa distruga definitiv Romania si pe romanii de soi, care-si respecta semenii si elitele. Ne-am saturat de voi si de derbedeii vostri, pe care-i umpleti de bani!

  • Vasile spune:

   Asa este .Andreea Cretulescu este un exemplu de obraznicie fara margini si de nemprostie romanrasca de ultima speta.Excelenta sa Solomon Marcus,cred ca se simte ofensat sa dialogheze cu o asemenea persoana.Cumva Andreea Cretulescu a facut fac.de ziaristica la Spiru Haret?

 9. penelopa politis spune:

  BINE SPUS: ANDREEA CRETULESCU ARAMA COCLITA DE PE FATA REALITATII! Treziti-va romani si nu va mai enervati cu toti ciutacii si coclitele, care vor pieri pe limba lor!

 10. kefren spune:

  Sandule,bravos pt. articol, ca si pt. toate celelalte de pe blogul tau. Imi pare rau ca nu am mai discutat de mult timp,am avut si eu „o sama de probleme”, sper sa ne auzim curand. Inca o data felicitari.

 11. valeriu dascalu spune:

  inteleg domnule alexandru doa ca iei apararea celor ce sug tarisoara asta … mult mai rau decat o faceau putinii greci din sec. al XVIII lea… dar cu siguranta … veti ca crede ca domnia voastra are dreptate si nu sufera inselare… cu respect!

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Nicidecum.
   Opiniile nu sunt sentinte, deci sunt facultative.
   Blogurile sunt, prin definitie, tribune petru exprimarea opiniilor.
   Ele pot fi imbratisate sau respinse, in functie de puterea cu care argumentele si realitatea obiectiva le sustin.
   Un domn Lazar, a adus aici chiar injurii – mie si Andreei Pora – pentru ca nu-i convenea o anumita parere.
   Sunt de acord cu orice polemica bazata pe argumente si pe idei contrare, de aceea replicile de genul „Ba, esti prost!” nu mi se par demne de a fi luate in seama.
   Dupa cum eu nu frecventez blogul domnului Ciutacu pentru a-l injura la domiciliu, nu vad necesitatea de mi se citi blogul daca vi se pare ca aberez.

 12. Marcel 75 spune:

  Andreea, esti febletea mea si regret ca nu mai esti la RTV, insa sper ca in curand vei reveni. \Pentru cei ce nu le convine de tine atat le spun: GURA MICA FRAIERILOR!!!

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Domnu’ Marcel,

   Cred ca nu-i faceti un prea mare bine „febletii” dv. neavand, in egala masura macar, aceleasi sentimente curate si fata de limba romana, pe care o asasinati cu sange rece cand scrieti:

   «Pentru cei ce nu le convine de tine atat le spun: GURA MICA FRAIERILOR!!!»

   S-ar putea ca zicala „Cin’ se-aseamana se-aduna” sa fie totusi adevarata. Desi A.C. nu parea chiar agramata.

   Nu-i asa ca si Razvan Dumitrescu este febletzul dv.?

 13. Mult succes inainte !;cred ca trebuia sa ai nervi de otel pentru a rezista intr-o emisiune cu atati oameni politici!este imposibil sa fie pe plac la toti!
  Oricum cu pregatirea pe care o are va reusi! Urez succes si incredere !Cu bine!
  Gh.Voiculescu

 14. CITIND SI COMENTARIILE DE MAI SUS IMI PUN DESIGUR INTREBAREA:IN PRIMUL RAND IN SLUJBA CUI ITI TALENTELE ORATORICE SI PRIN A DA REPLICI BINE GANDITE? ESTE LA FEL CU ARTISTII CARE AU PICTAT AU SCRIS POEZII MARELUI CONDUCATOR AL ”EPOCII DE AUR”
  SPERAND IN MAI BINE!
  GH.VOICULESCU

  POEZII ,CANTECE MARELUI CONDUCATOR

  • vio spune:

   Auzi voiculescule, n-ar fi bine daca ai lua cateva ore de gramatica si pe urma sa-ti spui parerile??? Nu de alta, dar imi zgarie retina cand citesc. De fapt ai aceeasi exprimare ca si febletea ta!!!!

 15. NAE spune:

  Andrea Cretulescu este o realizatoare tv pe care as dori sa o vad in continuare.Faptul ca mergea la esenta problemei pe mine ma incanta foarte mult.Nu este important cat de calm a fost Dl Nicolicea.Importanta era problema in discutie, si faptul ca Dl. Nicolicea nu putea sa iasa cu fruntea sus din situatie.

 16. Cocalar spune:

  Da,am citit cel putin o parte din aberatiile pe care le expui.
  Chiar ma gandeam ca trebuie sa existe in aceasta tara si oameni ca tine.
  Altfel de unde stiu eu ca sunt mai destept,mai inteligent si probabil mai frumos.
  Ma uit la oameni ca tine si asa pot sa constat cu bucurie ca eu sunt diferit.
  Desigur,e democratie,fiecare are dreptul la opinie.
  In schimb ar trebui sa folosesti autocenzura,in clipa in care constati ca ideeile tale sunt cel putin idioate,nu cred ca trebuie sa le expui in spatiul public.
  Iti puteai folosi energia,dand cu capul de pereti.
  Cred ca am consumat deja prea multa energie cu tine.
  Asa ca gata.Restul e tacere……………….

 17. ursulika spune:

  mai da lu’ cretuleasca asta nu-i cere nimeni sa scoata guma din gura cand vorbeste? care’s criteriile de angajare al Realitv daca apar astfelde marmote pe ecran? asa ce curiozitate…

 18. Sfarma-Piatra spune:

  Ce aveti ba cu fata? Trebuie sa fie toata lumea inchinatoare la basesc? Sinteti mai odiosi decit babele care citeau ziarul AZI in 1990 si admirau mutra lui Iliescu ! Acum voi admirati mutra incrucisata si adulmecati damfurile din basesc ale lui Basescu ! Va roade pe mate cind il critica si ataca la baioneta pe divinul vostru ,,presedinte,, !!! HUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOO !

 19. Sfarma-Piatra spune:

  Mitache tata, ati luat-o razna rau de tot cu Basescu asta al vostru,ca al meu nu a fost niciodata ! Cineva trebuie sa mai si critice in tara asta! Sinteti de un fanatism nord-coreean in privinta baiatului asta absolut straniu ! Vi s-a pus pata pe fata asta Andreea Cretulescu,ce vreti sa fie totii ziaristii Radu Moraru ? Ziaristi sint buni doar daca aplauda ritual tot ce emite Augustul de la Cotroceni ?

 20. Stefan spune:

  Infect articol. Andreea Cretulescu este cea mai draduta si desteapta dar si spontana de la Realitatea TV. Un articol de mahala. Cine l-a scris este complexat rau, dar nu este cazul sa dam importanta unui asa limbaj de tarla, de cea mai joasa speta de provincial.

 21. gogu spune:

  Cretzulescu te enerveaza cand ii auzi vocea. Iti vine sa o iei la palme. Are o voce de mahala, de radio-santz. Sa se duca in piata sa se certe cu precupetzele de acolo, ptr ca in rest e o nulitate.

 22. ady spune:

  Daca din intamplare nimeresc la emisinea acestei fatuci de duzina,o ascult doar sa aflu daca cumva si-a revenit din coma acel neuron pe care-l mai avea.

 23. francisc spune:

  Sa va dau un sfat , uni sau nascut prosti si nu au nici o vina , uni sau facut prosti sa poata manca si ei ceva si uni vor sa fie prosti sa poata vedea o tara intreaga asta. iar Cretuleasca e cea din urma, stilul de femeie ce vrea sa se impuna acuzind pe alti dar nu vede parul din al sau ochii, n-o mai criticati ca nu e vina ei saraca , e bolnava de boala ;varsat de Vint si nu e vina ei saraca.

 24. mazilu marius spune:

  esti proasta de fel sau asa esti tu?psd-ista securista ce cauti la trustul asta sa il faci de ras?scoate-ti prunele din gura cand vorbesti,parca vorbesti in rate atat esti de distrusa.

 25. Dinu spune:

  Doamna Cretulescu,a-ti afirmat reactia unui telespectator ca nu receptioneaza Realitatea.Nu cumva planeaza si acolo anumite interese politice,tot s-a discutat la adresa posturilor TV ale lui Vantu si Voiculescu.Cat despre subsemnatul vizionez alternativ ambele canale de stiri,si trag concluziile dspre comentariile invitatiilor Dvs.C-am mult,e un adevarat maraton prezenta Dvs la Realitatea,nu e c-am obositor.

 26. io spune:

  cred ca asta-i ne****** nene, si cred ca e isterica in p****.
  prea zbiara si tipa ca o nesatula, serios. nu stiu daca ii ajunge si e frustrata rau de tot.

 27. marius spune:

  anunţaţi-l pe domnul Vişan că angajările dintre 2005 şi 2009 s-au făcut pentru că a dispărut serviciul militar obligatoriu, şi la pompieri şi la jandarmi s-a angajat personal în locul miltarilor în termen.Aşa ceva tb. să vă spună oamenii din spatele dumneavostră

 28. nicostin spune:

  draga andreea am o mare rugaminte la persoana ta ,care este asa de dulce si inmiresmata ,fata draga ma intreb sinu pot sa-mi imaginez cum este si dece se poate face asa ceva fara nici cea mai mica jena sau rusine,oare acasa mai poti sa te uiti in ochii vecinilor sotului eventual copiilor daca ai procreat,oare nu te ustura limba de atata lins .buzele de asa de mult pupat in dosul curti,fata draga sa sti ca pupatul asta o sa fi dorit si atunci cand o sa curga venin si amareala.

 29. theodor dan caramizaru spune:

  cretuleasco,
  mai gandeste-te si la realitate fetito, caci o realitate -realitate- exista totusi.
  si incearca sa comentezi asa cum ai invatat, nu asa cum esti platita, caci asa cum o faci ii mai duci si tu in eroare pe toti asatia care mint romania
  sa luam listele electorale de exemplu : mortii -caci astia va plac voua si astia nu va lasa sa dormiti in liniste-
  fetito draga, ia cerceteaza tu listele pe care o sa gasesti mortii si convinge-te singura cati morti au votat si la alegerile electorale locale si la referendum. pai cum vine asta : ne convine cand trebuie ca mortii sa voteze pentru a iesi numarul iar acum cand numarul este prea mare ii scoatem de pe lista ? plus de asta mai adauga la lista si pe cei care implinesc 18 ani si-ii inlocuiesc pe morti, caci si mortii se pot fi inlocutii cu altii, ce naiba traim in romania si intreaba-l pe mircea badea ce trebuie sa faci sa o duca bine -de fapt nu trebuie sa-l intrebi caci nici cu tine nu mi-e rusine, ori el ori tu aceeasi sunteti-
  smecherasii de bucuresti -gen ponta, crin si speta voastra de sas zisi ziaristi si moderatori- nu faceti altceva decat sa tineti isonul unei romanii in decadere, caci in momentul de fata nimic nu o mai poate ridica din ridicolul in care a ajuns in principal usl-ului, dar care fara voi n-ar fi reusit nimic .
  felicitari, astazi sunteti pe cai mari, sper insa ca maine romania se va trezi si valorile ca usl-itii, antena 3 si voi, vor ajunge acolo unde le este locul fiecaruia
  va doresc succes in continuare !
  pentru cat timp ?
  sa speram ca pentru cel mai scurt timp probabil !
  theo

 30. scorpia de la rtv este un asingura; cretuleasca spune:

  Este greu de imaginat o tipa mai antipatica decat cretuleasca. Cretuleasca este scorpia care varsa numai venin pe rtv. Ochii ei sclipesc de rautate iar in privirea ei citim ura fara margini care zace in acesta scorpie. In toate emisiunile nu face decat sa puna benzina pe foc, sa produca zizanie si sa intrerupa imediat cum ia cuvantul persoane de alta culoare politica. Singurul pe care-l lasa sa vorbeasca pana ne ia somnul, in timp ce-i savureaza ironiile si stilul de a vorbi numai la misto si in zeflemea, este sova. De altfel sova si cretuleasca seamana ca doua picaturi de apa la a ironiza in permanenta interocutorul si a vorbi numai in zeflemea cu rautate si batjocura. In fine, cretuleasca e departe de asi face meseria de moderator asa cum i-a replicat ieri Sulfina Barbu, care a fost intrerupta mereu de scorpia, in timp ce sova tinea discursuri interminabile fara ca scorpia sa intervina chiar daca ar fi vorbit pana la sfarsitul emisiunii numai el. Scorpia este un pitt bul turbat, in nici un caz nu se poate numi moderator

 31. scorpia de la rtv este una singura; cretuleasca spune:

  Ma intreb un singur lucru, cum poate fi agreata aceasta vipera, aceasta mizerabila la Rtv? Cu siguranta este cel mai antipatic personaj de la rtv! Am senzatia de voma de cate ori apare langa picatura geamana sova, un alt grandoman care nu-si mai vede varful nasului din cauza grandomaniei si stulul permanent de mistocar ironic

 32. antonio patrik spune:

  O voce enervanta, un stil permanent provocator, doi ochi care sclipesc de rautate, un personaj provocator de sila, tot timpul cu acul plin de venin pregatit sa intepe orice persoana care ar avea curajul sa o contrazica, sau curajul sa intrerupa iminentul personaj sova care de cate ori ia cuvantul uita sa se mai opreasca si ne adoarme cu povestile lui mincinoase, in timp ce cretuleasca il savureaza din ochi de placere ca cei de pe platou sunt batjocoriti de acest marlan bolsevic, catelul plagiatorului. Aceasta vipera a spus clar ca cei care nu vor merge la vot nu mai au dreptul la parola, considerati ca impostori. Sunt abosulut sigur ca daca aceasta vipera ar fi avut puterea sa ne duca fortat la vot, ar fi facut-o cu o enorma placere!

 33. coclita cretulescu spune:

  Ca de obicei si in seara asta a procedat asa cum a invatat ea la marea facultate de jurnalism „stefan gheorghiu”! Nu exista emisiune fara sa nu-si arate perversitatea si rautatea, asa cum a procedat si cu preda in seara asta, l-a facut de comanda prin intermidiul cocosatului teodorescu care zice ca e scritor, un ghebos care pute a soldat comunist platit sa execute adversarii in stilul bolsevic, adica vorbeste incontinu fara sa respire, iar cand preda vrea sa-i dea replica ce credeti ca face coclita? Imediat il intrerupe cu vechiul pretext ca trebue sa bage publicitate! Dar cand ghebosu ala face spume si crize in direct contra lui preda, care are un comportament civilizat demn de un parlamentar european care este, atunci nu mai baga publicitate chiar daca acel cocosat nu se mai opreste din frustarile si ura pe care o poarta celor care nu sunt de partea lui. Cum procedeaza aceasta coclita? Foarte simplu, invita la fie care emisiune cate un isteric comunist cu care aranjeaza sa-l faca de comanda pe cel din tabara opusa, si il sustine in felul urmator, fara sa-l intrerupa niciodata iar daca adversarul incearaca sa zica ceva sare ca arsa si spune sa nu intrerupa pe domnul x, iar cand domnul x termina balacareala, nu da dreptul la replica, ori baga publicitate ori schimba subiectul cu mare tupeu, iar daca persoana insista sa se apare i-l ameninta ca-i taie microfonul. Concluzia? O mare comunista perversa si coclita pe care Rtv o mai si plateste sa faca tot timpul circ si mahala, dar ma intreb, oare cat vor mai accepta aceasta mahalagioaica?

 34. @ andreea cretulescu spune:

  Este greu sau poate imposibil de gasit o alta persoana atat de antipatica, cu o voce stridenta care zgarie timpanul si cu un creier bine spalat de prea iubitul partid comunist socialist usl. Uite ce usor fac unii cariera si in plus se mai si imbogatesc! Nu se stie cum vor sfarsi acesti propagandisti care-si vand sufletul diavolului

 35. pentru doamna cretulescu spune:

  Da, mersi pentru stergerea mesajului! Poate ca am folosit un cuvant care este deja folosit de acest site, si anume, coclita. Ok, nu-l mai folosesc! Intru direct in subiect! Cum procedeaza aceasta doamna moderatoare? Foarte simplu! Aranjeaza cu un personaj ca de exemplu ghebosul teodorescu „scriitorul”, sper ca nu e grav ca-l numesc ghebos pentru ca asa este, deci aranjeaza cu el sa atace persoana din partidul opus cum a fost joi seara 18 octomb 012, si sa-l faca de comanda cu oua si cu otet pe parlamentarul preda, iar dupa ce-si face numarul de isteric in direct si vrea si preda sa dea replica, ce credeti ca face stimata doamna cretulescu? I-l intrerupe pe preda instantaneu pe motivul ca trebuie sa bage publicitate! Daca cumva insista sa dea replica, stimata cretulescu ameninta ca-i tae microfonul, sau pur si simplu schimba subiectul! Aceasta doamna „moderatoare” a gasit cum sa se razbune pe invitatii opozanti prin intermediul altor persoane invitate expre ca sa faca circ si mahala! Pe ce se bazeaza imbarligatoarea cretulesu la fiecare emisiune? Pe scandal, mahala, atac la persoana, si umilirea in direct a opozantilor care nu impartasesc politica ei ultra comunista bolsevica, genul plagiatorului care spune ca besescu cauta mereu scandal, iar el ce face la mascarada de ieri de pe arena? I-l trateaza pe basescu de ultimul dictator si securist al europei, si pe urma tot el zice ca nu se poate discuta cu basescu pentru ca mereu ataca si jigneste interlocutorii! Cine jigneste la sange asa din senin? Era liniste de ceva vreme, de ce il provoaca cu jigniri de marlan? Asa trebuie sa se exprime un premier? Provoaca presedintele cu, cuvinte extrem de dure, dupa care tot el se plange ca nu e respectat de presedinte! Daca asta are stofa de premier, atunci eu ar trebui sa fiu presedintele americii! Este doar un plagiator mitoman care nu merita respect si nici atat functia de premier.

 36. foarte indignat! spune:

  Daca spunem adevarul exact asa cum este, atunci de ce stergeti mesajele? Poate folosim cuvinte putin mai dure, dar cuvintele sunt pe masura moderatore-i cretulescu care asta merita!

 37. foarte indignat! spune:

  Este clar ca esti un mare comunist admirator de cretulescu daca ai sters cu mare tupeu toata munca mea! Esti chiar un ordinar si nu vad scopul acestu-i site unde opinia reala si inteligenta este stearsa dintr-o apasare pe buton! Sa nu te superi pe mine dar esti o mare javra, desfintiaza site-ul asta si cu asta basta

 38. pentru alexandru, bosul acestu-i site! spune:

  Mai alexandru, tu ai voie la opinie si critca dar noi nu avem acest drept! Ok, tu esti bosul! Te-a sunat cretuleasca si te-a rugat sa stergi cele trei mesaje pentru ca erau prea reale si prea deranjante? este adevarat ca adevarul doare cel mai tare, sau poate esti gelos ca nu ai flerul meu si capacitatea mea de a vedea lucrurile, duci lipsa de viziune!

 39. pentru alexandru, bosul acestu-i site! spune:

  Alex, hai pa, sa fii de ras si de batae de joc! Esti zero fratello! Esti nul, moins que zero! Stii ceva? Mars, javra ordinara, mars la cotet!

 40. pentru alexandru, bosul! spune:

  Mai alex cu a mic, sa stii ca am dat un ochi pe articolul tau si e destul de bunisor, doar ca nu ai avut flerul sa remarci principalele perversiuni ale lui cretuleasaca care se gaseau in comentarile mele pe care tu ai avut placerea sa le stergi! Nu face nimic, noi sa fim sanatosi, dar nu inteleg de ce nu le stergi si pe astea trei! Chiar te rog!

 41. @ Alexandru Mitache spune:

  Nu domnule Alexandru Mitache, sunt in toate facultatile mintale, dar recunosc cam fost destul de nervos cand am remarcat ca au fost sterse mesajele si toata munca mea a fost aruncata la pubela! Acum vad ca au reaparut toate ca prin minune, chir si cele jignitoare la adresa dumneavoastra si cred ar fi fost mai bine daca erau sterse, chiar va rog daca se poate sa le stergeti! Mii de scuze, sincer regret jignirile, dar pe cuvant ca dupa ce am postat au aparut, iar a doua zi nu mai erau! In fine, nu o sa facem o istorie din asta! Multe salutari pentru domnul Alexandru Mitache!

 42. tot eu! @ Alexandru Mitache spune:

  Apropo de articolul dumneavoastra, este cat se poate de realist si se vede clar ca este scris de un profesionist talentat! Felicitari!

 43. premierul copy paste! spune:

  Vad ca au disparut mesajele unde imi cer scuze fata de domnul Alexandru Mitache si unde recunosc ca am exagerat in privinta vocabularului! Inseamna ca poate asta este procedura cand scrie”in asteptare”, dispar, iar dupa nu stiu cat timp reapar! Oricum un lucru este cert, domnul A Mitache nu se ocupa cu stergerea mesajelor asa cum am interpretat eu gresit! O zi buna domnule Alexandru Mitache!

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Dragă domnule,

   Mă-nnebuniți cu capu’, zău așa!
   Am impresia, ba chiar convingerea, că habar nu aveți cum funcționează un blog personal.
   Vă rog așadar să rețineți: comentariile pe care le scrieți dv. sau oricine altcineva nu apar nicăieri până când nu sunt aprobate de către titularul blogului, adică de mine. Dv. doar aveți impresia că au apărut pentru că le-ați scris. În fapt comentariile dv. nu au apărut încă și de aceea vi se pare că… dispar, sau că vă sunt șterse. Nu, ele așteaptă doar să fie aprobate. Abea după aprobarea mea ele apar (și nu reapar ca prin minune) și pot citite de oricine. Ați înțeles?
   Liniștiți-vă, deci.

   • Adrian--- @ A. Mitache spune:

    Este clar ca daca cunosteam procedura, nu mai scriam jignirile de mai sus, dar poate aveti posibilitatea sa le stergeti pentru ca nu-si au rostul mai ales acuma dupa ce am inteles modul de functionare al blogului dvs! Asta este, nimeni nu s-a nascut invatat, eu cel putin ma straduiesc! Sunteti un tip simpatic, mersi pentru explicatie si va urez o seara buna!

 44. Tamiris spune:

  Domnule Alexandru , ce ar mai fi de spus ?. Aveti perfecta dreptate , dar cum bine stiti ; ‘pentru ca o piesa de teatru sa aiba succes , trebuie ca si spectatorul sa aiba talent’ . Multumesc

 45. Un Roman spune:

  Bine i-a zis-o nicolicea. „ESCA” asta trebuie sa o ia peste tot (nu sunt sigur daca ar fi buna si pentru asa ceva) dar, eu daca eram in locul „TUREI”, ii umpleam corpul si gura si, l-as fi zugravit cu KKAT. Asa merita un TORTIONAR ca el.

 46. Danny Pascu spune:

  Ma surprinde nesimtirea d.nei Cretulescu de a mai apare la televizor in urma campaniei demente si furibunde impotriva unei maini de aviatori. Cred ca e fericita acum cand fostii piloti de transport ai Romaniei au ramas fara pensii, dupa 30 ani de stat in aer facand tot posibilul de a aduce in siguranta aeronavele la sol fiind apreciati in toata lumea, mai putin in tara lor. Sa-i fie rusine si sa nu aiba liniste cat o trai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: