Marea şmecherie (o întrebare nepusă)


WP-AM - POLITICOYALAToţi „vehemenţii” – ca să fiu politicos –, de genul Cristian Tudor Popescu, se precipită verbal întrebându-se de ce ezită preşedintele Băsescu să-l desemneze pe numitul Iohannis ca prim ministru.

Aceşti deştepţi nervoşi, care fac apologia guvernului de tehnocraţi – a propos, Iohannis n-are cu tehnocraţoa nici cât are CTP cu prefectura –, omit să-şi pună o întrebare de bun simţ: dacă pe premier îl vedem acum la faţă, CUM VA ARĂTA ÎNSĂ GUVERNUL?!?

CINE VOR FI MINIŞTRII?

Cine ne garantează că, după desemnarea lui Iohannis, care a avut discuţii personale, secrete şi suspecte cu Geoană astăzi, nu va propune parlamentului un guvern „tehnocrat” cu specialistul Vanghelie la Interne şi înţesat cu alţi „tehnologi” ai furăciunii pesedşti şi penelişti pe celelalte portofolii?

În plus, având în vedere actuala configuraţie parlamentară, indiferent cine va câştiga alegerile prezidenţiale, un asemenea guvern de hoţi, conduşi de Iliescu şi Patriciu, nu va mai putea fi schimbat de nimeni până în 2012!!!

Aceasta este MAREA ŞMECHERIE!

Românii trebuie să ştie acest lucru.

De aceea analiştii şi moderatorii ar trebui să pună această întrebare şi să şi răspundă înainte de a face clabuci la televizor.

CTP ne recomandă chiar un fel de Obama în persoana lui Iohannis. Asta ne mai lipsea, un Obama! De fapt, în capul acestui deraiat procentul cu care a câştigat primarul Sibiului alegerile locale constituie garanţia competenţei. Chiar aşa! Ne aşteptăm ca vice-premier să fie atunci Radu Mazăre. De fapt, motivaţia comic-fantezistă a a purtătorului de tichie cu mărgăritare este chiar o bătătorire a drumului către guvern a altui primar ales lejer: acelaşi şi acelaşi Marian Vanghelie. Să vă trăiască sponsorul, domnule Popescu!

Acest CTP are şi obrăznicia să batjocorească, într-un editorial, proştii din România. Neruşinarea e cu atât mai mare cu cât acea categorie e chiar cea care îl apreciază.


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

One Response to Marea şmecherie (o întrebare nepusă)

  1. Englezu' spune:

    Mda, si eu am fost mirat ca mareata noastra presa nu abordeaza subiectul cu privire la viitorii posibili ministrii din cabinetul Iohannis. Eu nu cred ca este un plan, pur si simplu asta este nivelul presei romanesti. Oricum, primul nume de ministru tehnocrat a aparut. Uite aici: http://catavencu.ro/alistar_impostorul_anticoruptie_vrut_de_psd_la_justitie-10607.html . Inceputul este foarte promitator. Urmeaza ceilalti.
    P.S. Ultima fraza din pamflet m-a facut sa rad cu lacrimi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: