O nouă porcărie: Şuţu demis de Nistorescu


WP-AM - INFO

Ziare

«Cristian Şuţu, jurnalist pe politic la „Cotidianul”, a fost demis miercuri, dupa o colaborare de aproape 8 ani.

Cristian Şuţu a fost putin zguduit azi aflind ca este somer. Dar si-a revenit repede, reamintindu-si de Palatul in care el se simte cel mai bine si pe care, o vreme, cine stie cit de scurta, nu-l va mai insela cu job-uri platite, dar chinuitoare, in deplasare.
PS2CNDa, incepand de astazi, de la ora 17.00, Cristian Şuţu nu mai scrie la Cotidianul. A scris aproape 8 ani si i-a fost de ajuns. Nu lui, ci „Cotidianului”. A scris in doua reprize acolo, intrerupte de o perioada de patru ani la Evenimentul Zilei”, scrie jurnalistul pe blog.

Cristian Şuţu mai scrie ca este mandru de treaba pe care a facut-o la Cotidianul si putin nostalgic atunci cand a rasfoit arhiva publicatiei, recitindu-si cu bucurie textele.

PSBLOGPotrivit blogului personal, mesajul intern pentru colegi a fost unul scurt: „Cam asta a fost. A venit vremea sa plec si eu. Cu drag, Cristian Sutu”.

Redactia Cotidianul a fost parasita in ultima perioada de nume grele ale presei din Romania, dupa ce pe 1 august functia de director a fost preluata de Cornel Nistorescu iar o saptamana mai tarziu fraiele redactiei au fost preluate de Oana Stanciulescu, care a fost numita redactor-sef.

Printre cei care au parasit redactia Cotidianul se numara Costin Ilie si Emil Hurezeanu, Adrian Ursu, Doru Buscu, Robert Turcescu, Costi Rogozanu, singurul redactor-sef adjunct al ziarului Cotidianul ramas in functie dupa plecarea lui Liviu Avram.»

CS&VH

NOTĂ: Se pare că informația dată de ”Ziare.com” este inexactă în ceea ce-i privește pe unii dintre jurnaliștii menționați în ultimul paragraf. O parte a lor continuă să lucreze la ”Cotidianul”. Site-ul ziarului nu lămurește în niciun fel situația actuală, acolo continuând să figureze chiar și numele lui Cristian Pătrășconiu.

Îmi cer scuze celor induși în eroare.

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

7 Responses to O nouă porcărie: Şuţu demis de Nistorescu

 1. Riddick spune:

  Cred că devine un fel de azil de nebuni Cotidianul. Mă gândesc la Stoiciu şi Nistorescu, în principal. Nu sunt fan Şuţu, dar n-a meritat asta.

 2. dorin 58 spune:

  [b][i][color=red]Printre cei care au parasit redactia Cotidianul se numara Costin Ilie si Emil Hurezeanu, Adrian Ursu, Doru Buscu[/color][/i][/b]
  Alex, articolul de azi din Cotidianul te contrazice:
  http://www.cotidianul.ro/emil_hurezeanu_mircea_dinescu_si_adrian_ursu_ultimele_achizitii_ale_cotidianului-39133.html
  Sincer, nu mă miră atitudinea celor implicaţi. M-ar fi mirat ca cele spuse de tine să fi fost adevărate. Iar despre Doru Buşcu, nu cred să fi părăsit vreodată redacţia Cotidianului. Ar fi rămas fără salariul care-i permite să achite chiria modică pt viloiul RAPPS în care domiciliază.

 3. dorin 58 spune:

  Alex, iată o ştire care vine să te contrazică:
  /www.cotidianul.ro/emil_hurezeanu_mircea_dinescu_si_adrian_ursu_ultimele_achizitii_ale_cotidianului-39133.html
  Privitor la Doru Buşcu (nu-i pot imagina cine şi pt ce îl mai plăteşte), acesta nu a încetat a fi director la Cotidianul.

 4. theo spune:

  nu-l väitati pe HURE……….este la fel ca dinescu……

  cei rämasi , sunt tot ca cei dela irealitatea.

  cititi si la dan badea.-blog

 5. viviana spune:

  nu-l mai bociti pe sutu, dupa nici o saptamana e punct si de la capat intru a apara categoria (tiganilor imputiti) impotriva presedintelui 😆

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Eu personal nu-l bocesc pe Cristian Sutu – cu care in general nu sunt de acord – si nu intamplator am inserat acea imagine din finalul articolului.
   Tot nu intamplator am vorbit despre o porcarie a lui Nistorescu si nu neaparat despre o victimizare a lui Sutu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: