Femeile lui Geoană


WP-AM - POLITICOYALA

NewsIn

«Mircea Geoană a găsit un nou motiv pentru care oamenii n-ar trebui să-l voteze preşedinte pe actualul şef al statului. Dacă va câştiga un nou mandat, Băsescu o va numi premier pe Elena Udrea, susţine Geoană.

Candidatul PSD la prezidenţiale a făcut această declaraţie în timpul unui miting electoral la Botoşani.

MIRCEA GEOANĂ, candidatul PSD la Preşedinţie:

„După 6 decembrie, adevăratul plan al lui Traian Băsescu este să o pună pe cea mai apropiată colaboratoare, doamna Elena udrea, drept prim-ministru al României. Şi vă spun că acest lucru nu se va întâmpla. Nu putem să permitem ca blestemul celor trei Elene din istoria României să devină realitate. Elena Lupescu, Elena Ceauşescu şi acum Elena Udrea.”»

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

MCDupă scandalul iscat de nesimţitul pachet salarial pe care noi i-l plătim cumnatului său, Ionuţ Costea, trebuia şi Geoană să inventeze ceva.

A inventat mai întâi o deturnare de fonduri de la ministerul agriculturii la cel al transporturilor, adică o mutare a banilor destinaţi subvenţiilor pentru crescătorii de animale către buzunarele binecunoscuţilor regi ai asfaltului. Această informaţie „valoroasă”, dar imposibilă, a îngurgitat-o cu repeziciune şi caţavencul Eugen Istodor, care s-a făcut de râs pe toată „VoxPublica”, după ce a trompetizat-o fără discernământ într-un articol penibil.

Bântuit permanent de toate femeile care îl dirijează acasă, Mircea Geoană (poate şi niţel tratat cu lichidele ospitalităţii botoşenene) s-a trezit apoi vorbind înflăcărat şi pătimaş despre Udrea ca premier. O obsesie!

O sumară cercetare psihanalitică relevă că, de fapt, Geoană o vede mereu în Elena Udrea pe doamna Margareta Costea.

Poate viitoarea Margaret Thatcher a României, dacă ajunge Geoană preşedinte. Nu?

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

5 Responses to Femeile lui Geoană

 1. Zadkielix spune:

  Politrucul acesta , care se pare se simte in vadita inferioritate,sustinut de neo-comunistii ce -l consudera un nou semizeu, adopta tehnica mincinoasa a atacurilor si a denigrarilor, ca …deh! nhe aflam in plina campanie electorala!
  Multumesc frumos pentru articol si mai ales pentru demonstratia de atat penibil in care un nume consacrat din mass-media a dat dovada! Nu mi-a venit sa cred ca acel domn este nici mai mult , nici mai putin una dintre „trompetele” sau „megafoanele” acestui politruc pe nume M.G!
  p. s Astept cu real interes articolelel dv viitoare! In rest, sa auzim numai de bine, cu toate ca acestia ce au impresia ca ne-ar convinge sa le dam cu…votul, ne considera mai mult decat…limitati, naivi!
  O zi extraordinara in continuare, domnule!

 2. cati spune:

  Zicerii tembele a plapandului Geoana- zicere facuta probabil sub aburii opitalitatii botosenene-, cum ca: „Nu putem să permitem ca blestemul celor trei Elene din istoria României să devină realitate. Elena Lupescu, Elena Ceauşescu şi acum Elena Udrea.”, acestei ziceri, deci, i-a tras Elena Udrea o smetie (pe blogul ei), de nu s-a vazut.
  Elena Udrea (reproduc din memorie): Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din propria-i familie.
  Inteligenta si taioasa replica. Barbata femeie Elena, ca atitudine vreau sa spun.

 3. monica spune:

  Speram ,ca din pleiada doamnelor lui Geonica sa n-o fi uitat pe Aura Vasile,aceasta Mita Baston a psd-ului,din cauza careia ,cred, i se trag toate relele d-nei Udrea.
  Eu acum scriu si gandesc ca o femeie de 60 de ani,care,atunci cand vede o tanara care-si poarta cu demnitate nurii prin fata atator barbati,consumatori de net,nu totdeauna pe probleme de legi sau ordonante,incep sa am ticuri nervoase precum datul din umeri,din maini sau din alte parti ale trupului.Trup flescait, de altfel.Garantat Vanghelie.Dar ce mai conteaza?Daca nu pot sa ma bat in programe sau idei constructive ,ma bat in fuste scurte , rochii fara maneci,flou-flou-uri de un gust indoielnic.Sau imi monitorizez colegii daca-si baga alba-neagra unde trebuie.Sunt tare ,sau jalnica? Sau vrei sa te bat?

  http://stiri.rol.ro/content/view/466578/2/

  Sa te fereasca Domnul sa ai asa ceva la casa ta!Casa fiind chiar o camera.A Parlamentului Romaniei.Si sunt femeie de 60 de ani.

 4. dorin 58 spune:

  Galanton, Geoană a omis-o pe cea de a patra Elenă din istoria României. Şi anume, pe fiica preşedintelui. Ştie el ce ştie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: