Vedere cu voci din Oraşul Stalin


Orasul Stalin

WP-AM - OOOPS!Oraşul Stalin se mobilizează şi contraatacă!

Dupa cei penelişti, uite că şi politrucii pesedişti fac campanie pe acest blog. Cum pot.

Hei rup, hei rup! Bum!

Iată că nu întâmplător acest celebru cântec  heirupist a fost compus, chiar pe şantierul Bumbeşti-Livezeni, de către un locuitor al Oraşului Stalin: Mauriciu Vescan.

Nişte agitatori prostănaci, care seamănă cu sorcovitorii din tramvaie, s-au apucat să insulte Braşovul trimiţându-mi o serie de comentarii mobilizatoare de la sediul PSD sau de prin vreun internet café unde trag, probabil, chiulul de la lipit afişe.

Observaţi ora mesajelor şi IP-ul tuturor celor cinci geoanarzi: 86.123.169.*** ! Şi utimele trei cifre coincid.

Iată-i pe postaci, în accepţiunea termenului definită chiar azi pe VoxPublica (comentariul #6) de Cristi China: «postacul este acel anonim minunat al internetului care postează la ordin ceva ce nu interesează pe nimeni»:


ella2009bv
ella2009bv@***
86.123.169.***

Il vrem pe MIRCEA GEOANA . Ne-am saturat de corupti care mint si isi bat joc d tara asta. La Brasov votam Mircea Geoana.

mirabela brasov
brasovmirabelabv@***
86.123.169.***

acest blog nu face decat sa il sustina pe basescu ….nu vreau decat sa imi spun parerea…concluzia:La Brasov Votam Mircea Geoana!!

mariabrasov
mariabrasov76@***
86.123.169.***

ce blog portocaliu. heloo ce trebuie sa facem poze modificate, si jigniri la adresa altora, Parerea mea este ca cei care au fostat poza nu sunt cinstiti si nu merita sa fie conducatorii, ce trebuie sa afiseze si semnele comuniste? traim in alta perioada si unii vor sa uite aceea perioada, nu mai jigniti si mai bine faceti ceva pt tara asta. La brasov votam cu GEOANA

ionela brasov
brasovionelabv@***
86.123.169.***

este clar acest blog nu putea fi decat sprijinul lui base puse una peste alta niste chestii care acum dupa 5 ani de ruinare din partea lui basescu nu puteam decat sa Votam !votam MIRCEA GEOANA!!!BRASOVUL VOTEAZA UN LIDER ADEVARAT MIRCEA GEOANA!!!

alexandrubrasov
alexandrubrasov@***
86.123.169.***

de ce credm ca antonescu e vandut lui iliescu, eu cred ca antonescu a recunoscut in cele din urma, in ceasul cel final, ce fel de om politic este ion iliescu si i-a apreciat realizarile. antonescu nu are ceva mai bun de facut decat sa isi intretina prietenii liberali si sa mimeze campanie adevarat. clar, geoana va castiga. stim toti asta. basescu va pierde. La Brasov votam Mircea Geoana. Votam pentru ca merita, si nimeni altcineva nu mai convinge!

*       *

*

Acesta din urmă, bietul de el, măcar e sincer. Pe el nu-l mai convinge nimeni, în afară de Geoană. L-a convins cu cei 25.000 €, cu românul în cosmos prin N.A.S.A., cu distribuţia medicamentelor la domiciliul tuturor bătrânilor, cu amnistia fiscală…

Oraşul Stalin, deci, s-a exprimat. Cam anevoios şi cam agramat, cam proletcultist şi cam ca la şedinţele de kolhoz de odinioară. Oraşul Stalin votează „Soarele”!

Braşovul însă e din fericire altfel.

Iar Kronstadt-ul merita ceva mai bun.

__________________________________________

P.S. – Ulterior şi-a făcut apariţia, de pe acelaşi IP, Şefu’ păsăretului în persoană. Dacă îi vedeţi blogul de partid şi de stat, vă daţi seama cum va arată România condusă de PSD. Iată-l pe tov. Goga Aurelian Liviu, ştab local la TSD Braşov:

Goga Aurelian Liviu
goga.ro
liviu@***
86.123.169.***

Maestre! PDL-ul, Basescu si oameni ca tine care stiu numai sa critice au adus tara in starea in care e acum! Rusine! La Brasov Votam Mircea Geoana! Si spun asta in spiritul tinerilor care deja s-au pronuntat la nivelul municipiului! Asa ca baiete, dupa 6 decembrie o sa te duci si o plangi in pumn, ca ilustrul dictator Basescu si-a luat talpasita de la Cotroceni!

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

8 Responses to Vedere cu voci din Oraşul Stalin

 1. danut chidon spune:

  …seara faina si numai bine !

 2. Dani spune:

  Un fel de Moshe fara haz si de alta culoare. Trist e ca-ti este permis legal sa faci copii. Ultimele studii arata ca atat naivitatea cat si coruptibilitatea sunt ereditare. Important e sa nu faci prea multi…

  AVIZ: incearca o replica fara sa injuri 🙂

 3. chinezu spune:

  pe mine psdistii ma cam evita :))
  pentru ca ii cunosc atat de bine, incat chiar nu are rost sa se riste :))

 4. Maestre! PDL-ul, Basescu si oameni ca tine care stiu numai sa critice au adus tara in starea in care e acum! Rusine! La Brasov Votam Mircea Geoana! Si spun asta in spiritul tinerilor care deja s-au pronuntat la nivelul municipiului! Asa ca baiete, dupa 6 decembrie o sa te duci si o plangi in pumn, ca ilustrul dictator Basescu si-a luat talpasita de la Cotroceni!

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Prin ce modalitate s-au „pronunţat” tinerii braşoveni, tovarăşe?!?!

   Că ia uite ultima situaţie OFICIALĂ privind Braşovul:

   «Rezultatele finale ale alegerilor (europarlamentare din 2009, n.m.) desfasurate in judetul Brasov arata ca numarul total al participantilor la vot a fost de 125.844 de persoane, din cele 514.554 cu drept de vot din judet, participarea la vot fiind de 24,45%. Pe liste suplimentare au fost inscrise 15.464 persoane din alte judete care si-au exercitat dreptul de a vota. Dintre voturile exprimate de brasoveni, 5.539 au fost nule, ceea ce reprezinta 4,40% din totalul voturilor exprimate.

   Alegerile au fost castigate la Brasov de Partidul Democrat Liberal, care a obtinut 40.070 voturi, adica 33,33% din totalul voturilor valabil exprimate. Pe locul al doilea s-a situat Alianta PSD-PC, cu 27.179 voturi, ceea ce reprezinta 22,61% din total.

   Partidul National Liberal a primit din partea brasovenilor 23.475 de voturi, adica 19,53%. Pe locul al patrulea s-a clasat UDMR, cu 12.062 voturi, adica 10,03%, iar pe locul al patrulea Partidul Romania Mare, care a primit 8.352 de voturi, adica 6,94%.

   La Brasov, Elena Basescu a obtinut 5.333 voturi, clasandu-se pe locul cinci, cu 4,43%. PNTCD a obtinut 1.835 de voturi, adica 1,52%, iar Forta Civica a primit 695 de voturi, 0,57%. Al doilea candidat independent pentru Parlamentul European, Pavel Abraham, a primit de la brasoveni 1.187 de voturi, adica 0,98% din totalul voturilor exprimate.»

   Concluzie:

   • PD-L + EBA = 37,74%
   • PSD + PC = 22,61%

   • Diferenţa este de 15%!

   Faptul că la ‘mneata pe blog audienţa e zero, nu înseamnă că te poţi lipi aici.
   Te rog fă-ţi propaganda pe alte sârme. Sau plăteşte spaţiu publicitar: 5 € cuvântul (promoţional).

  • dorin58 spune:

   Marelui Maestru Goga! E foarte posibil ca după 6 dec. să plângeţi voi (ăia 6 care scrieţi de pe acelaşi IP) în pumn(i). Mai învaţă proverbele româneşti, măcar, dacă limba română nu-ţi vine la îndemână. Ţi-o spune unul care ştie care e pulsul politic al Braşovului.

   • ALEXANDRU MITACHE spune:

    Dorine,

    E nasol. Daca nu câştigă Iliescu alegerile, tipi ca Gogu ăsta vor arunca trenurile în aer, cum au învăţat, la învăţământ politic, că faceau bolşevicii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: