Un preşedinte la curtea regelui Ubu


WP-AM - OOOPS!Incident diplomatic grav!

Băsescu este de vină!

Cu cine? Cu Republica Moşierească Cetate.

Preşedintele-moşier al acestei ţări, în care preşedintele Traian Băsescu a efectuat astăzi o vizită particulară, a declarat că va trece la represalii împotriva României deoarece a fost ostracizat, nepermiţându-i-se să ia cuvântul la adunarea electorală a omologului său român.

Ubu DinescuAcţiunile diplomatice punitive ale preşedintelui-moşier vor cuprinde dări cu curul de pământ, bombardamente cu isterii, bâlbâieli, rafale de fraze eliptice de subiect, predicat, atribut şi complement, dar bogate în onomatopee şi interjecţii, subliniate cu elocvente „ă”-uri şi „î”-uri şi punctate cu stropşeli lichide împrăştiate auditoriului.

Axa Cetate-Murfatlar-Cotnari-Turţ din venele preşedintelui-moşier va interveni salutar la cel mai înalt nivel şi incendiul declanşat la nivelul sinapselor sale va fi stins, ca de obicei, într-o baie de alcool în sânge.

„Aici în Cetate port eu sunt gazda”, a spus preşedintele feudal local, pentru care primarul şi autorităţile locale nu există. „Satul românesc traieşte în evul mediu”, a mai descris el realităţile din zonă.

Dinescu2

Daţi o simplă căutare pe Google cu subiectul „Cetate port”. Veţi descoperi grandomania patologică a unui tiran local ubuesc: un port „cultural” cu salată de fasole, adică cu ce mai are baronul Dinescu în cap.

Cetate


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

7 Responses to Un preşedinte la curtea regelui Ubu

 1. dayana spune:

  Ma bucur ca presedintele Basescu n-a dat curs invitatiei lui Dinescu, care era oricum formala, pentru ca altfel n-ar fi facut atatea declaratii abjecte si insultatoare aseara la emisiunea Scatiului. Este clar ca se astepta/dorea sa fie refuzat, ca sa mai aiba un motiv de a clampani vitriolic. Deja a inceput, ca vezi, Doamne, „libertatea maimutei”…

 2. amanda13 spune:

  Nesimtitul de Dinescu a „pus masa” cu un singur scop… sa-l denigreze pe Basescu. Daca presedintele ar fi acceptat, Dinescu avea ocazia sa spuna ca e un profitor. Asa isi scuipa veninul pe ecrane fiindca a fost refuzat.

  Slugile astea rosii nu mai au niciun pic de decenta!

 3. monica spune:

  Doamnelor,
  Dinescu e lichea batrana ,trecuta prin ciur si darmon.Si prin alte servicii.Il durea (unde spune Alex )pe el de Basescu,de invitatie etc.Si-a facut cu siguranta publicitate la greu si as ruga-o pe distinsa noastra gazda sa urmareasca ,cum sta musiu cu traficul pe internet,dupa aceasta mitocanie.Este asa nesimtit acest individ ca pe mine nu ma mira nimic.
  Lui Alex,
  dincolo de mitocania respectosului cocalar ,de cetatea ghertoilor,made irealitatea,m-am distrat copios ,atat cand am citit scrierea ta ,cat si acum,cand l-am vazut pe bulbucat in reluare .
  Felicitari sincere!

 4. Riddick spune:

  Am postat şi eu pe aceeaşi temă. Singura chestie pozitivă poate fi scoaterea la lumină a formaţiei Mambo Siria. Dinescu tot a reuşit să scoată câteva vorbe de la microfon.

  http://clipuri.preferate.net/:Mambo+Siria

 5. Gino spune:

  Tot ce ma mai intereseaza este daca uzeaza de „dreptul seniorului” sau nu vrea sa-i iasa vorbe, ha!?

 6. theo spune:

  dinescu este un neam prost , parvenit..

  comportament de sef de aprozar, un nobil nu fäcea asa.

  de altfel si-a dat arama pe fatä, este un om dublicitar,

  parsiv si josnic.

 7. Liviu Iordache spune:

  De fapt, supararea andropauzei pe nume Dinescu se datoreaza faptului ca la venirea lui Basescu, in 2004, l-a sprijinit, in speranta ca il va ajuta sa pastreze una mosie, cu vie, la Goicea Mare, si un conac la Cetate. Intre timp, conform legii, a trebuit sa le retrocedeze, bunurile revenind proprietarului de drept, iar lipsa de ajutor din partea lui Basescu, care nu a intervenit in justitie sau pe unde umbla capul sinecuristului (secretar de stat la CNSAS, fara obiectul muncii, de pilda) ca ar fi putut a fost considerata un afront de neiertat. Drept pentru care s-a machit corespunzator, a scos dizgratioasa burta in fata si a dat atacul la provocare, anuntind si televiziunile… Ecce homo!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: