„Liberalii”


WP-AM - OOOPS!

Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte PNL, a declarat că actualul preşedinte este votat de alcoolici, ţigani şi probabil de prostituate.

LO„Eu aş rezuma aşa: cine votea- ză cu Băses- cu, alcoolici, ţiganii (…) prostituatele, probabil, deşi mă îndoiesc că prostituatele vor vota cu Băsescu, având în vedere cum arată (şeful statului, n.r.)”, a declarat Orban.

Apare o întrebare firească: cărui tip de electorat i se adresează Orban în acest fel? Electoratului liberal „veteran” al Pieţii Universităţii? Intelectualilor? Întreprinzătorilor? Ţărănimii? Muncitorilor? Sper că nu aceştia vor accepta aşa ceva.


Orban


În emisiunea „100%” a lui Robert Turcescu de sâmbătă, candidatul Crin Antonescu a declarat că ar vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale chiar şi cu Becali sau Vadim Tudor, doar ca să nu câştige Băsescu.

Vă daţi seama ce caracter are Crin Antonescu…

Despre celălalt se ştie că nu mai e demult în crinul lui.

Dar ONG-urile? Unde sunt ONG-urile???

Pârvulescu, Mungiu-Pippidi… Ce părere aveţi???


Antonescu


CA & LO

12 Responses to „Liberalii”

 1. tazdingoo spune:

  Ca sa ma incadrez, probabi sunt alcoolic.

 2. Englezu' spune:

  Exista doua variante posibile prin care poate fi analizata la rece declaratia de astazi a lui Sica Orban.
  Prima varianta este cea conspirationista, destul de putin probabila in cazul de fata, si din care rezulta ca numitul Ludovic s-a inteles cu Geoana sau cu Basescu sa-l saboteze pe Crinut cat il tin puterile.
  A doua varianta, mult mai probabila, este aceea ca LUDOVIC ORBAN ESTE UN DOBITOC SINISTRU CARE SI-A PROPUS SA-L INTREACA IN PROSTIE SI NESIMTIRE PANA SI PE MARELE CT POPESCU.

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Parerea mea este ca Orban este dus cu capul.
   Daca ati observat are acelasi mod de a se exprima cu un calm patologic controlat, asa cum fac si CTP sau Becali pana nu se mai pot controla.
   Pe langa aceasta forma de dementza, la Orban mai este si o ura viscerala cauzata de multiple frustrari. Cred ca a fost un copil nedorit sau batut, cred ca-l inseala nevasta cu toti vecinii, sau ceva de genul acesta. In plus nici inteligenta nu-l ajuta. Iar faptul ca bea serios este notoriu.

   • dorin58 spune:

    Alex, s-a pogorât duhul blândeţii asupră-ţi? Când cu CTP-ul şi oligofrenii săi, ai fost de zeci de ori mai acid. Acum, când un oarecare dobitoc loveşte în frunte o juma’ de ţară, îi găseşti scuza că, chipurile, ar fi frustrat?
    Nu Alex! Nu e un frustrat, după cum nu e nici prost. E pur şi simplu un demn reprezentant al actualului pnl, partid menit a ne fura identitatea şi demnitatea.
    Nu ştiu exact ce mijloace îmi oferă pârlitul ăsta de internet, dar voi scormoni în el până voi afla calea de a reclama unor organisme autohtone sau (şi) internaţionale, rahatul scos pe gura-i strâmbă de scârbavnicul organ.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

     I.T. Morar pe VoxPublica:

     «După cum merg lucrurile, după spusele de acum şi după tonul lui Orban, cam mîine, poimîine, liberalii bunului simţ vor spune despre actualul preşedinte că e un căcat.
     Oricum, postacii liberali au trecut la limbajul suburban de multişor. Cel puţin în spaţiul virtual, unde sînt anonimi.

     PS Dupa mersul la dezlacoolizare, Ludovic Orban nu va vota cu Băsescu?!»

     Dorine, de fapt noi stim asta de pe forum.
     Si mai stim CINE este, tot acolo pe forum, si inteligent si civilizat si cine si stie sa argumenteze.

 3. ma duc sa’mi iau „o saniutza”, desi n’am mai lins nimic de vreo citeva luni…

 4. Englezu' spune:

  Judecand lucrurile chiar la rece, trebuie spus ca CT Popescu stie foarte bine ce face si ce spune. Omul acesta stie bine cum se construieste in spatiul public o spirala a tacerii (tu denumeai asta soz) si incearca sa-si aduca din plin contributia la crearea unei asemena spirale in cazul lui Basescu. Cam de cateva luni, CTP ii denumeste in mod sistematic pe simpatizantii lui Basescu prosti. Foarte direct si concis. Nu este singurul. Prin agresivitatea, mass-media cauta sa impuna anumite idei cu grad de axiome in spatiul public. Bunaoara, de multe luni mass-media acrediteaza ideea ca sustinatorii lui Basescu sunt fie prosti fie nesimtiti.
  Uite un exemplu marca CT Popescu de jignire a sustinatorilor prezidentiali:http://www.gandul.info/opinii/noi-simtim-nu-gandim-4061250
  A inceput de mult. Povestea cu aurolaci oligofreni e doar ultima remarca de acest fel. probabil vor mai urma.
  Nu sunt singurele exemple. Mi-a fost sila sa caut mai multe.

 5. bella spune:

  votez cu base,deci sint o…..curva!!!am citit pe alte bloguri ca ar fi fost de doua ori la dezalcolizare!

 6. Riddick spune:

  Cred că pe lângă patologie, Orban ştie şi care sunt CIFRELE…. şi se dă de gol. 😉

 7. amanda13 spune:

  Eu i-as soma pe cei de pe lista de „100 de intelectuali” care-l sustin pe Crin Antonescu sa spuna public daca sunt de acord sa fie asociati cu declaratiile lui Orban.

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Sunt niste „aerieni” şoz. Care fac subţire din buze ţ ţ ţ…
   Şi nişte semi lichele. Se fac că nu observă…

   • amanda13 spune:

    trist. pe unii dintre ei ii cunosc personal. si m-a durut sa-i vad pe lista aceea… dar n-am spus nimic fiindca fiecare are dreptul la optiune politica. ce ar fi fost ca Evenimentul Zilei sa scrie despre fiecare deconstruindu-le meritele asa cum a facut Cotidianul cu sustinatorii lui Basescu? Ce mai freamat, ce mai zbucium s-ar fi iscat… ehe. Dar asa, noi suntem insultati in tot felul in vreme ce ei isi traiesc superioritatea „cu barbatie”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: