Un S.F. de Dan & Sandra Brown


100 milioane de euro = 150 milioane dolari
În rest…
NO COMMENT!


Cartea despre care este vorba şi din care este preluată informaţia aiuritoare şi absurdă pusă pe ecranul unei emisiuni penibile a fost tiparită într-un tiraj de… 1.000 (una mie) exemplare pentru care, pe raftul librăriei, se poate încasa un preţ maxim de 25,00 RON, adică pentru întregul tiraj circa 8.700 dolari (8,70 $ / buc.) . Este evident că din acest preţ se mai scad încă o mulţime de taxe şi costuri, ceea ce face evident faptul că nu se vor acoperi niciodată nici măcar cheltuielile de tipar, mai ales că volumul a fost tipărit în S.U.A. şi întregul tiraj a fost adus în România în valize cu avionul(!).

Este clar pentru orice om lucid ca acest S.F., scris de un frustrat cu activităţi suspecte care face pe purtătorul de cuvânt al teroristului Omar Hayssam (procurorul Nastasiu, dat afara din procuratura de… CSM), şi de un tip dubios, prieten cu Geoană (Victor Găetan*), nu are decât menirea să sperie, în campania electorală, nişte boi cam cum ar fi acela la care ma refer mai sus, dar cam cum ar fi şi altii: Ursu – acest Gâdea al „Realitaţii TV” –, Dinescu (care discută apoteotic tema crezând că pe Nastasiu îl cheamă Anastasiu ), Nistorescu, etc. Îi ştiţi… menajeria noastră cea de toate zilele. Rostul însăilării acestui banc este acoperirea mediatică a scandalurilor provocate de faptele reale şi recunoscute ale lui Rşca Stănescu şi Chireac (vezi articolele din seria „La Piovra”).

Singura chestie interesantă rămâne dilema: care dintre cei doi autori e Sandra şi care e Dan?

____________________________
* «In 16 februarie 2004, Victor Gaetan era prezentat opiniei publice din Romania in calitate de coordonator al campaniei prezidentiale a Liei Roberts. O luna mai tarziu, Lia Roberts anunta ca a renuntat la serviciile acestuia, dupa ce a aflat din presa ca, in anii ’80, Eugen Ionesco il atentiona, printr-o scrisoare, pe Mircea Eliade de suspiciunea sa ca Gaetan ar fi lucrator al Securitatii de la Bucuresti. Scrisoarea a fost facuta publica de Ioan T. Morar (…)» (conf. Hotnews)

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

9 Responses to Un S.F. de Dan & Sandra Brown

 1. amanda13 spune:

  mda, asa cum m-am enervat si am trimis un mail la mogul tv., sa-mi dea si mie bani si pana maine public o carte in care demonstrez ca de fapt nastasiu e un rus nascut in Togo si venit in Romania traversand Atlanticul cu pluta!

  se vede cu ochiul liber ca e o facatura si aveam oaresce informatii ca se pregateste de mai multa vreme. Si vai, au publicat-o aici (de ce? era tiparnita mai performanta? pai costurile de tiparire aici sunt cu mult mai mari! inseamna doar ca voiau sa se ascunda… fiindca nu cred ca in tara avea cineva imaginatia atat de bogata si nesimtirea sa o publice!) si au dus-o pe toata in Romania??? mai sa fie si eu care ma si grabeam sa fac coada la librarie!

  Insul asta Baetan / Gaetan e oaresce sot-ruda cu fiica unui politician american… iar asta nu-i tocmai bine.

  In fine, e clar ca povestea e… o porcarie infecta!

 2. amanda13 spune:

  p.s. scuze, am uitat. o jignesti pe tanti sandra brown cu comparatia, lol

 3. mikyutza spune:

  Grea intrebarea;)) io nu m-am hotarat …sa-i intrebam pe cei de la realitatea ca astia stiu totul.

 4. monica spune:

  noiembrie 16, 2009 at 7:17 pm
  NU , ASTA NU-I “JOCUL LUI CRIN ,DORA !

  Este in favoarea lui Geoana ! El si psd -ul joaca “cartea Haissam” !

  Dar , in curind , poate chiar intre cele doua tururi de scrutin , pot avea o surpriza uriasa :
  SA SE TREZEASCA CU OMAR HAISSAM CHIAR IN …… “BATATURA” PSD-ULUI , EXTRADAT DIN SIRIA SI ADUS CU CATUSELE LA MIINI !

  Asta-i de pe blogul http://thoremil.wordpress.com/2009/11/16/cine-uita-nu-merita/

  Tare m-as bucura !si atunci ma apuc sa citesc si eu Sandra Brawn

  Hai ca se misca !
  Ciurea si nastasiu la parchet ,pt divulgare de secrete de stat.
  Va rog pe toti,daca aveti posibil sa urmariti da ul rostit de Ciurea ,atunci cand mme Stancu aintrebat-o daca Procurorul general a facut presiuni asupra ei

 5. monica spune:

  erata:
  divulgare de informatii secrete in loc de divulgare de secrete de stat

 6. Liviu Iordache spune:

  Ca autor a 5 carti, cu tiraje modeste, 1.000-2.000 ex, dar carti, protestez fata de aprecierea ca avem de a face cu o carte. Tocmai valoarea ei cu totul dubioasa a facut ca nicio editura sa nu o realizeze, fiind vorba de o lucrare multiplicata la copiator (netiparita), al carei tiraj total a fost adus in cala de bagaje ale unui avion de pasageri (din SUA, maxim 40 kg bagaje); are o coperta la o culoare, la limita de jos a pauperitatii etc. Totusi, sunt curios la cit o fi decontat-o Geoana?

 7. turnofftheglory spune:

  Pai pana la 40 de milioane are de decontat grupa mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: