Postdurerea în cur


Trei indivizi care au redus instituţia societăţii civile la nivelul de celulă de partid bolşevic, Cristian Pârvulescu, Mircea Toma şi Victor Alistar – adică un mic dictator care a modificat statutul „Pro Democraţia” pentru a se putea realege şef, un interesat care a şovăit să se pronunţe în legătură cu cazul Roşca Stănescu & Bogdan Chirieac şi un cercetat de către ANI– au inventat, înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale, noţiunea de… PREFRAUDARE.


Mişcarea lor subersivă îndreptată spre suspendarea democraţiei în România a fost, din fericire, anihilată de justiţie. Tribunalul le-a respins obraznicia, iar Curtea Constituţională a validat referendumul. Pârvulescu, Toma şi Alistar au fost puşi între parantezele absurdului şi în boxa nesimţirii. Unul dintre ei – sinistrul Pârvulescu – mai cerea şi „reglementarea” internetului, după un model neomaoist.

*            *

*

Televiziunile isterizante – „Realitatea TV” şi „Antena 3” – şi-au umplut programele de duminica trecută (între comunicatele BEC), în ţipete de matracuci stătute şi zbierete de papagali solemni, cu ficţiuni şi cu mistificări privind… FRAUDAREA alegerilor prezidenţiale.

*            *

*

A trecut o săptămână de atunci. Am aşteptat-o cu sufletul la gură. Ca de obicei n-a mai venit. Nici de la pulifricii care au scornit PREFRAUDAREA, nici de la cei cu FRAUDAREA.

Aşteptam de la ei, naiv… POSTFRAUDAREA!

De fapt, îi postdoare-n cur!


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

6 Responses to Postdurerea în cur

 1. Riddick spune:

  Trebuie odată şi-odată să atacam frontal agenţii şi agenturile lui Soros care se pretind „societate civilă”. Or să zbiere; „fasciştii !”, dar trebuie sa intrăm în ei .

 2. amanda13 spune:

  sunt de acord cu Riddick dar e greu…
  ma sperie mai tare pe moment indepartarea lui Blaga de la corectitudinea alegerilor!

 3. Liviu Iordache spune:

  1. desfiintarea, prin decredibilizare, a societatii civile, care contesta expresia suprema, maxima, a societatii civile, referendumul; 2. desfiintarea asa-numitului capitalism popular, prin fondurile de investitii, urmare a prabusirii fni; 3. desfiintarea ideii de presa libera, de televiziuni de stiri; 4. desfiintarea ideii de curatenie a societatii de securisti dovediti; 5. anularea ideii de justitie, prin cirdasia dintre magistrati si puterea economica, reprezentata de avocatii ‘pe proceduri’; 6. desfiintarea ideii de sindicate, prin cooptarea liderilor sindicali in consilii de administratie; 7. desfiintarea parlamentului, prin blocarea lucrarilor exact pe sistemul din justitie (aminari pentru lipsa de procedura) etc

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   @ LIVIU IORDACHE

   Ati sesizat perfect mijloacele prin care se instaureaza si se consolideaza „democratia originala” conceputa de Iliescu si de cei care, impreuna cu el, au confiscat si Revolutia din ’89 si tara mai apoi.

 4. mikyutza spune:

  Lipsa de logica a pseudosocietatii civile era evidenta,au incercat in cel mai bun spirit comunist manipularea prin deturnarea atentiei….au actionat la ordin precis si cum demersul lor a ramas fara rezultate concrete acum sunt dati la o parte de cei ce i-au folosit….acum eu ma intreb sincer:oare a meritat sa-si piarda credibilitatea?

 5. Liviu Iordache spune:

  In alta ordine de idei, iata, Bute sare in apararea lui Basescu: toata lumea poate vedea ca lovitura de KO a lui Bute este mult mai inceata decit a lui Basescu, care loveste fulgerator, nu se poate vedea decit cu incetinitorul! Or, la Bute poate fi vazuta clar lovitura, cum porneste, cu se indreapta spre si cum ajunge in plexul lui Andrade!!! Poate ar trebui atrasa atentia tuturor asupra acestui amanunt foarte important!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: