De ce n-a demisionat Adrian Severin?


Un răspuns plauzibil la această întrebare ar putea fi că Adrian Severin ARE TREABĂ.

A nu înțelege că acest individ, fost lector la Academia „Ștefan Gheorghiu”, nu e de capul lui în Parlamentul European este o dovadă de cecitate politică sau de naivitate. Desigur și lăcomia după avantajele materiale ale funcției este un catalizator al nimicniciei acestei cârtițe.

Mi se pare la absolut evident că există țări care, deși nu aparțin Uniunii Europeene, au totuși parlamentari europeni.

Adrian Severin MAI ARE TREABĂ. Sau îl va călca un camion marca „Molotov” în cadrul unui accident clasat cu autor necunoscut?


P.S. – Nu întâmplător de același personaj se leagă acest episod trecut:

«Tot tam-tamul acesta a readus în memorie şi alte isprăvi mai vechi ale lui Severin, care ne întemeiază să ne întrebăm la ce nivel a fost şpaga în alte situaţii controversate. De exemplu în cazul istoriei cedării Insulei Şerpilor către ucraineni. Cu ceva timp în urmă am avut ocazia să port o discuţie pe această temă cu diplomatul Aurel Preda, care mi-a descris contextul Tratatului ruşinos din 1997 şi mai ales răspunderea directă şi personală a fostului ministru de Externe în cedarea Insulei Şerpilor, teritoriu romånesc, către Ucraina, printr-o inserţie în textul Tratatului negociat deja, care l-a uimit pånă şi pe şeful delegaţiei ucrainene, Buteiko.» – Vezi întregul articol pe Soim Press

 

***

© Alexandru Dan Mitache • 2011

One Response to De ce n-a demisionat Adrian Severin?

  1. gorro spune:

    Solicităm pe această cale, DNA să investigheze vinovăţia celor care au aprobat majorarea numărului de molecule de hidrogen din formula apei chioare, la dublul acestora faţă de cel al moleculelor de oxigen. Avem de-a face cu o discriminare vădită, lucru de nepermis într-o societate democratică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: