© / 30 septembrie 2011 – Legea „Andronescu”


 

Mișto! Cu U.S.„L”-ul doamnei Abramburica Andronescu la guvernare, se vor obține diplome universitare doar cu buletinul.

Garantarea Vanghelie funcționează. Prin contagiune.

***

© Alexandru Dan Mitache • 2011

 

5 Responses to © / 30 septembrie 2011 – Legea „Andronescu”

 1. gorro spune:

  Doamna (?) Abramburica, în toate intervenţiile sale televizate, a uitat să menţioneze că beneficiarii „mărinimiei” dânsei vor plăti anul de studii ca şi cum ar fi studenţi cu norma-ntreagă. Cu chiu, cu vai, la insitenţele unui moderator, a îngăimat câte ceva tangent la subiect. Chipurile, viitorii studenţi şi-ar plăti „anul pregătitor” cu banii de şomaj încasaţi de la bugetul asigurărilor sociale. Cum s-ar spune, salariile profesorilor din domeniul privat vor fi achitate din banii contribuabilului. Ditamai nonsensul!! Să mai adăugăm că, cuantumul alocaţiei de şomaj este neîndestulător pt taxa de studenţie, drept care părinţii junilor non studioşi vor mai completa din leafă diferenţa, fără a avea garanţia că odraslele lor vor accede în anul II de studii.
  Practic, nu grija pt „viitorul patriei” o consumă pe dumneaei, ci preocuparea faţă de latura pecuniară a problemei cu care se confruntă dimpreună cu gaşca de universitari particulari.
  Pomposul dumneaei demers este lovit de prezumpţia de tâmpenie, încă din start.

 2. gorro spune:

  Încă ceva! Cu prilejul fiecărei intervenţii televizate, Kati nu uită să se investească în rolul de salvator a 100.000 de tineri renegaţi de manevrele diabolice ale lui Funeriu.
  Ce uită doamna Kati când se trezeşte în faţa camerelor de luat vederi, e aceea că doar 2.000 din cei 100.000 corespund criteriului de dânsa stabilit (cei care au luat note peste 7 la bac). Mai rămâne un rest, un mizilic de 98.000 de nerezolvaţi.
  Cam pute a manipulare electorală.

 3. alin spune:

  E o manipulare electorala de cea mai joasa speta. Pe deasupra e si toxica. De ce avem nevoie doar de studenti cand nu mai gasesti un instalator sau un sudor ? Cred ca Abramburica e la vanatoare de voturi. 100 de mii de picati la bac si familiile lor e pofta ce o pofteste. Destul de stravezie intentia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: