Ponta ca comisar politic


Țineți minte acest interviu!

Ceea ce spune Victor Ponta, cu subiect și predicat, este că domnii Pleșu, Liiceanu, Patapievici sau Cărtărescu, dar și alții – catalogați nu o dată drept „slugi ale lui Băsescu” – nu pot fi iertați, în timp ce jigodii notorii ca Dan Voiculescu sau Bălăceanu Stolnici ar merita grația societății.

Dacă NEIERTAREA va însemna reeducarea vinovaților la Pitești, Aiud, Sighet sau fie și la  Tescani, râmăne să vedem în intervalul 2012-2016 dacă…

Descreieratul acesta va ajunge PRIM MINISTRUL ROMÂNIEI!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Interviurile Gândul, că, dacă unii colaboratori ai fostei Securităţi pot fi scuzaţi, colaboratorii lui Traian Băsescu sunt „slugi” şi nu au nicio scuză.

Ponta a afirmat, întrebat despre rolul CNSAS, că nu crede că oamenii ar trebui să răspundă politic pentru că au colaborat cu fosta Securitate, ci a trebui să o facă pentru demagogia şi incosecvenţa arătate după 1989.

„Lipsa de simpatie dintre mine şi domnul Voiculescu nu este generată de ceea ce a făcut înainte de 1989, ci de ce a făcut în 2004”, a precizat Ponta.

(Gândul.info)

***

© Alexandru Dan Mitache • 2011

3 Responses to Ponta ca comisar politic

 1. blue solar spune:

  Sunteti sigur ca Ponta va ajunge premier ?
  Parerea mea este ca nu pot fi iertati cei care au colaborat cu Securitatea din propria lor initiativa. Cat despre intelectualii care s-au prostituat cu Basescu … brrrr…numai Plesu e un adevarat intelectual , restul fiind doar niste intelectuali de mana a saptea. Pe Plesu il iert tot asa cum il iert si pe Balaceanu Stolnici. Totusi avem doar o mana de intelectuali autentici.

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Dezinformarea sau neinformarea sunt de vină atunci când spuneți, mai întâi, că „nu pot fi iertati cei care au colaborat cu Securitatea din propria lor initiativa” și mai apoi că „il iert si pe Balaceanu Stolnici”??? Oare nu știți că Bălăceanu Stolnici a fost cel mai abject, mai voluntar și mai retribuit dintre marii turnători???

   Despre neintelectualitatea lui Liiceanu sau Patapievici, a lui Cărtărescu sau Neagu Djuvara sunt de acord… niște repetenți chiulangii!

   • bule solar spune:

    La ce istorie a culturii o sa avem noi astia din
    rromania peste 20 -30 de ani sa fim bucurosi ca noi inca mai vorbim acum despre dreapta si stanga.
    PS. Omul Balaceanu Stolnici ma lasa rece. Omul de cultura insa ….e de zece ori mai bun decat Liiceanu , Patapievici si Cartarescu…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: