Crin Antonescu, un furios


Montajul de mai jos nu conține niciun trucaj…

Nu, nu e o comparație a personajelor – dintre care unul istoric, iar celălalt isteric -, ci doar una a patologiilor.

Observați grimasele!

Priviți privirile!

În atenția psihologilor…

***

© Alexandru Dan Mitache • 2012

6 Responses to Crin Antonescu, un furios

 1. skorpion spune:

  hitler in imagine pare mai blind ca crinel
  😛
  gura mai deschisa la crinel, dintii inclestati a furie!

 2. Angela Tocila spune:

  L-am văzut la Gadea acum două seri, justificînd casa… grimase şi zîmbet greţos, mi-a fost silă analizînd mimica şi gestica lui.

 3. mihai spune:

  Alexandru, trebuie sa-ti spun asta: dupa ce armata de bloggeri si scriitori aparatori ai valorilor si actiunilor basesciene -pline de virtuti politico-antreprenoriale- se straduie din rasputeri sa justifice actiunile lui Zeus, crosetand sofisme care de care mai abracadabrante si incarcate, vezi Doamne,de rationalul irationalului …dupa recenta schimbare la 180grade cu majorarea salariilor bugetarilor de la 1 iunie (parca!?, si nu ar fi prima schimbare de genul asta…) senzatia mea este ca Base face ca in bancul ala in care, dupa, isi sterge s..a pe perdeaua voastra….

 4. mihai spune:

  ipocrizie este numele tau providenta!!??

  11 martie 2012

  Preşedintele Băsescu: „Nu vine nicio nenorocire peste noi. De unde până unde ne punem mâinile în cap că vine recesiunea peste noi?”

  29 ian 2012

  „Daca zona euro intra in recesiune, asa cum multi analisti prognozeaza, Romania va fi in dificultate si cresterea noastra economica va fi infranta. Evaluarile de crestere pentru 2012 au in vedere exact o posibila recesiune in zona euro. Si pentru Romania este extrem de important ca la nivel politic sa se ia decizii pe care ulterior UE sa le puna in aplicare”, a declarat seful statului.

 5. MARIAN ANTONESCU spune:

  Domnule presedinte .Am fost comtracandidat al lui Melescanu la ultimile alegeri parlamentare,iar Tudor Machitescu fratele primarului orasului URLATI contracandidat aal Adrianei Saftoiu in colegiul 7 Prahova.Noi am candidat din partea PARTIDULUI POPULAR SI AL PROTECTIEI SOCIALE.Ca sa fie alesi cei doi PNL se spune ca s-au cheltuit sume de bani fabuloase (cca 15 miliarde lei si tone de benzina si motorina)Acum cei doi nu mai sunt nici in PNL si nici in parlament.Pe cei care i-au ales din colegiu nostru,cine-i mai reprezinta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: