Masteratu’ și pișatu’


Cum se numește, cum se încadrează penal și cum se sancționează fapta de a vinde pișat ambalat în sticlă etichetată „Fanta”?

Dar fapta de a vinde unui alegător onest, din colegiul uninominal nr. 6 din Târgu Jiu, de pildă, profilul fals al unui candidat care se etichetează, ca pișatul de mai sus, cu un masterat fals la Universitatea din Catania (Italia)?

 

© Alexandru Dan Mitache • 20123 Responses to Masteratu’ și pișatu’

 1. moshu49 spune:

  hm, cine dracu se mai uitã la etichetã cînd e vorba de „Jos Bãsescu”?!?
  în colegiul lui Nãstase (martir precum Maniu, zice baba Hossu!), Urlati – Mizil, n’a mers tot oratoria? bine, plus „mici suveniruri” 😉
  ce conteazã cã vor face praf România? cã ne’or frige ãia infringementu’?
  ce dacã nu ne mai lasã sã votãm la Bruxelles; facem noi acilea un „Manochin (ce se) Pişe” si votãm; care’i problema? 😀
  Fanta scrie, Fanta bem!
  hai, noapte bunã, idiotes!

 2. Emil spune:

  Buna dimineata
  Din ce traia Ponta in timpul acestui „curs”? Era angajat al statului roman, dupa cum e scris in acelasi CV. Oare si-a luat concediu fara plata in acea perioada?

 3. Stelucia spune:

  Eu de cand am vazut pe Cv un masterat facut in doua saptamani mi-am dat seama ca e o escrocherie, un masterat real dureaza minimum un an. Ma mir ca de abea acum s-a prins presa.
  Am avut un caz similar la o organizatie internationala. cand am facut parte din comisia de selectare a unor candidati pentru un job. Am avut o candidata britanica (!) care afirma ca are un Master de la AIIM. Or eu stiam ca AIIM este companie privata care face cursuri de perfectionare si la sfarsit iti o diploma de Master Practitioner care e de fapt un o diploma de absolvire a cursului. Aceste cursuri master dureaza cinci zile lucratoare. Culmea e ca ceilalti din comisie, un suedez si niste germani, nu m-au crezut. A fost respinsa (din fericire) ca cerea un salariu imens iar jobul l-a luat candidatul nr 2 (favorizat de mine), un neamt care s-a dovedit extrem de competent si capabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: