Che Ponta instigă la totalitarism (dovada)


Victor Ponta își instigă miniștrii la TOTALITARISM și îi implică, ca membri ai guvernului(!), în campania de demitere a președintelui Traian Băsescu.

După o știre privind organizarea referendumului, crainica postului de televiziune B1Tv, Georgia Simionovici, prezenta, azi 07 iulie 2012, ora 15:02, știrea imediat următoare: „Premierul Victor Ponta și-a pus deja subalternii la treabă.”

Ei bine, iată cum:

„Dumneavoastră trebuie să fiți zi de zi la minister. Vom avea probabil mai mult de o ședință săptămânală, pentru a rezolva rapid toate problemele pe care le avem.
Este mare nevoie să arătăm că funcționăm normal, că asigurăm stabilitatea și liniștea de care e absolută nevoie și mai ales vom face un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României, purtată (sic!) de cei care câștigă mii de euro pentru că reprezintă România.
Vom avea eliminate toate blocajele care ne-au ținut în loc, de când am început actul de guvernare, și… cu atât mai mult trebuie să dovedim că putem să funcționăm într-adevăr fără să avem tot timpul grija unei plângeri penale – domnul ministru de externe -, a contestațiilor non-stop ale tuturor actelor pe care le adoptăm și a sabotajului instituțional.”

Constatăm, așadar, în discursul lui Ponta o mentalitate de comisar al poporului din anii ’20 din URSS, limbajul bolșevic, ceaușist, totalitar și dictatorial, pe care l-am mai auzit și pe vremea mineriadelor, în care apar termeni precum asigurarea stabilității și a liniștii sau sabotajul, diversiunea prin care atacuri și demascări la propria sa persoană și la partidul-mafiot-stat pe care-l patronează sunt transformate în atacuri la țară („propagandă iresponsabilă de denigrare a României”).

Ponta instigă acest CEPEX, care este guvernul-marionetă pe care-l patronează, la eliminarea opoziței („să funcționăm într-adevăr fără să avem tot timpul grija unei plângeri penale (…) a contestațiilor (…)”).

Acesta este Victor Ponta, șeful de partid, de clan, de guvern, de parlament și, Doamne ferește, de țară. Un dictator în devenire, teleghidat de o mafie și tolerat de un popor primitiv, dezinformat și apatic.

Pentru vizionare, clic pe imagine. Începând cu minutul 02:20!

***

© Alexandru Dan Mitache • 2012

2 Responses to Che Ponta instigă la totalitarism (dovada)

  1. Gabriela Dumitrescu spune:

    Păi ăsta are poză de pe vremea când era pionier, stând chiar lângă Ceauşescu.Voi aţi avut ocazia să staţi lipiţi de Ceauşescu?.Poza am văzut-o întâmplător, pe OTV în timp ce schimbam camalele.Rânjea şi atunci ca un debil la fel cum a facut la Bruxelles. Şi este marioneta lui Voiculescu, care acum în timpul scandalurilor a semnat 2 contracte pt. GRIVCO cu proaspăt intrata în insolvenţă :Hidroelectrica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: