CE RĂU A FĂCUT CHICHIRĂU?


wp-am-creionul-chimic111111Deputata USR Cosette Chichirău a făcut următorul rău principal: a MINȚIT.

În ziua votului pe articole, care modificau Legea 304, doamna Chichirău a transmis un amplu reportaj live, pe Facebook, direct din Camera Deputaților. În cadrul acestei transmisii, USR-ista a arătat celor care preferă să se uite la poze decât să citească (de pildă „filmul”, cu update pe ore și minute, al ședinței Camerei scris pe Hotnews), că PNL PĂRĂSEȘTE SALA TRĂDÂND OPOZIȚIA. Și a și filmat această falsă acuză.

În realitate, doamna Chichirău, atentă la transmisia ei sau ocupată cu disputa declanșată cu Șerban Nicolae, n-a știut că PNL ceruse o pauză pentru consultări de 30 de minute, din care PSD-ALDE, grăbiți, îi acordaseră doar 5 minute. Filmarea doamnei Chichirău a arătat momentul în care liberalii ieșeau în respectiva pauză, pentru a da declarații de presă. Iar fraierimea și-a dat ochii peste cap și a crezut-o, blestemând mărunt din buze USL-ul, care – nu-i așa? – trăiește.

Și mai rău a făcut doamna Chichirău că, ulterior, nici măcar nu și-a cerut scuze, ceea ce indică faptul că acea calomnie poate nici nu a fost neintenționată, ci voluntară. Cum voluntară va fi și candidatura vreunui pămpălau USR la prezidențiale împotriva Președintelui Klaus Iohannis. Asta ca să situăm clar intențiile politice egoist-tembele ale USR, așa cum au reieșit dintr-o declarație a lui Barna. Dar Tăpălagă ne va spune că și calomnierea lui Iohannis de către USR, înainte de primul tur din 2019, va fi tot o șmecherie de „marketing politic”.

Clipboard01Când PNL, sau oricine, semnalează prostioarele sau fudulelile penibile comise de USR, se cheamă „SUBMINAREA OPOZIȚIEI LA PSD”, „ATACURI MURDARE” și „BLAT CU PSD-ul”. Dar când USR minte și calomniază PNL, se numește „MARKETING POLITIC”, așa cum scria, prostește, Tăpălagă într-un editorial ticălos, menit să asigure, pe mai departe, o majoritate confortabilă PSD-ului. Dacă USR, de dragul „marketingului politic”, alege să faca un tămbălău inutil în Parlament, exact la fel ca Vadim, pe 18 decembrie 2006, la citirea Declarației de condamnare a comunismului de către Președintele Băsescu, ar fi treaba și imaginea lui, de partid compus din hipsteri gălăgioși, rămași la mentalitatea de stradă a bătutului cu PET-uri în asfalt (cum îmi scria adineauri un fan USR: „Faceți, băi, scandal!”). Dar acest tip de comportament are nu numai două capete, ca bâta, fiind deci la fel, sau și mai accesibil derbedeilor din PSD, care ar putea ajunge și la violență pe temeiurile invocate de USR, ci și efecte nefaste de lungă durată, cum a fost modificarea Regulamentului Camerei, ca răspuns al mafiei parlamentare la apriga luptă de „hărțuire pe procedură” cu care s-a lăudat USR-ul. Ei bine, PSD-ALDE au eliminat, dintr-un condei, „procedura” cu totul, iar rahatul aruncat de USR în ventilator a fost împroșcat în toată Camera Deputaților.

Eu personal nu apreciez, în general oamenii și în special femeile, care caută vedetismul victimizându-se. Nu poți deveni vedeta clasei pentru că te-a bătut repetentul clasei. Clipboard01

Notorietatea pe care a căpătat-o doamna Chichirău prin faptul că omologul ei intelectual, senatorul grobian de peșteră Șerban Nicolae (PSD), a afirmat că dânsa practică sexul anal, nu o valorizează. Dacă s-a băgat în troacă, mirarea că a mâncat-o porcul e mică. Doamna Chichirău ar putea atrage atenția asupra dânsei și altfel, nu numai prin garagață, ciondăneli suburbane și prin implicarea într-o gherilă de canal. Femeile, care aleg să se facă cunoscute publicului povestind cum le caftește bărbatul, provoacă cel mai adesea milă, nicidecum admirație. Dar asta este opțiunea doamnei Chichirău. Vorba ceea: CSF? NCSF!

Vai de capătul dânsei!

***
© Alexandru Dan Mitache • 2017

Lasă un comentariu