MIHAI, UN DESTIN TRAGIC ȘI DINCOLO DE MOARTE…


wp-am-creionul-chimic111111

Familiile regale, princiare, nobile sau doar „bune” din Europa nu s-au înghesuit să adreseze mesaje de condoleanțe sau de compasiune „FAMILIEI REGALE A ROMÂNIEI”, după moartea Regelui Mihai. Ca și când văduvul rege ar fi murit la azil, singur pe lume.
Explicațiile care circulă sunt multiple: de la sancționarea fostului rege, de către influenta nobilime germană, pentru fapta de la 23 august 1944, până la sancționarea mezalianței cu Duda.

Eu cred că, în realitate, este vorba despre o simplă chestiune de protocol. Niciuna dintre marile familii europene nu pot transmite mesaje oficiale unei familii PE CARE NU O RECUNOSC.
Așadar, familia „DE ROMÂNIA”, creată de defunctul rege, după separarea forțată de familia de Hohenzollern, nu este recunoscută de celelalte case regale, princiare sau nobile. Mai ales acum. după moartea ultimului membru nobil al ei. Participarea la înmormântare a Prințului Charles sau a fostei regine a Spaniei, Sophia, sunt prezențe ale unor RUDE, nicidecum ale unor CASE REGALE sau măcar NOBILIARE.

Margareta și Duda au reușit până și această impietate: au transformat moartea ULTIMULUI REGE AL ROMÂNIEI, MIHAI (nu Mihai I, pentru că nici lui Ferdinand nu i se spune FERDINAND I, iar alt rege Mihai oricum nu va mai exista) într-o mascaradă de care profită mafia politică PSD-ALDE și care ține departe lumea bună europeană.

În acest context, pretenția doamnei Margareta Duda de se AUTOINTITULA… REGINĂ este la fel de penibilă și de caraghioasă ca aceea de se intitula regină a Floricicăi Dansatoarea.

Mihai, un destin tragic și dincolo de moarte…

***

© Alexandru Dan Mitache • 2017

1 Responses to MIHAI, UN DESTIN TRAGIC ȘI DINCOLO DE MOARTE…

  1. Regina Largareta e un fel de „găina babei”, nu o pot privi și/sau trata ca pe o alteță regală.

Lasă un comentariu