RECENSĂMÂNT 2011


Recensământul populației și al locuințelor, care se va desfășura în perioada 20-31 octombrie 2011, este cel mai complex realizat după 1989 în Romania și primul după aderarea la Uniunea Europeană, cu un buget de peste 45 de milioane de euro pentru perioada 2011 – 2014.

Posibilitatea persoanelor de a-și declara dubla cetățenie, apartenența la o anumită etnie sau cult religios, dar și întrebările pentru persoanele cu dizabilități se numără printre noutățile introduse în Recensamantul populației și al locuințelor, potrivit președintelui INS, Vergil Voineagu, citat de Mediafax.

Vezi in documentele pdf atașate mai jos chestionarele la care va trebui să răspunzi la Recensământul 2011. Aceste chestionare sunt destul de complexe și necesită, de cele mai multe ori, pregătirea sau consultarea prealabilă a unor documente:

RECENSAMANT 2011 – 1

RECENSAMANT 2011 – 2

RECENSAMANT 2011 – 3

RECENSAMANT 2011 – 4

RECENSAMANT 2011 – 5

RECENSAMANT 2011 – 6

RECENSAMANT 2011 – 7

***

© Alexandru Dan Mitache • 2011

9 Responses to RECENSĂMÂNT 2011

 1. blue solar spune:

  E cam prea detaliat pt . gustul meu. Oricum nu o sa-l completez deoarece eu sunt plecat din tara. Dar , oricum , e mult prea detaliat. Nu m-as simti bine sa il completez pe bune. Fac pariu ca multi o sa minteasca.

 2. blue solar spune:

  Am auzit ca o intrebare este daca vezi bine cu ochii ? Acuma pe bune … e un recensamant medical sau nu am inteles eu bine ?

  • ALEXANDRU MITACHE spune:

   Da, și dacă auzi bine cu urechile.
   Sau invers?
   Nu mai știu…

   • blue solar spune:

    Cine mai stie ? Acum cica nu mai e obligatoriu CNP-ul si nici nu te mai amendeaza daca nu te gasesc acasa. Cred ca pana la urma o sa fie doar optional ca oricum o sa completeze EI chestionarele. E o situatie tipica a acestei guvernari. Incep o chestie in forta si se pierd pe parcurs. Tot asa s-a intamplat cu tepele din piata Victoria , cu reforma invatamantului , cu reforma statului , cu reforma in sanatate si cu orice fel de reforma….s-au pierdut in amanunte de-a lungul drumului….asa este si cu referendumul si acuma si cu chestionarele astea….

    • blue solar spune:

     Se pare ca e o adevarata harababura la Recensamantul acesta. Acum trebuie din nou CNP-ul sub sanctiunea amenzii. Problema este ca prima data era obligatoriu apoi nu a mai fost obligatoriu iar dupa aia este din nou obligatoriu. Un tip de la INS a fost dat afara iar mai multi recenzori trebuie sa bata din nou la portile oamenilor in cautare de cenepe. Eu vad deja un tipar aici.

     • ALEXANDRU MITACHE spune:

      BA NU!
      Conform unei Hotărâri de Guvern, emise încă din 2007 de către guvernul Tăriceanu (!), menționarea C.N.P: pe formularele de recensământ este OBLIGATORIE. De aceea tâmpeniile cu abuzul guvernului Boc, cu furatul caselor babelor sau cu fraudarea alegerilor sunt… tâmpenii emanate de USL pentru uzul personal și colectiv al fraierilor.
      Eroarea a aparținut exclusiv purtătorului de cuvânt al I.N.S., care, cu de la sine putere, a spus că declarararea C.N.P. este facultativă și recenzorilor care s-au luat după niște vorbe nesocotind prevederile scrise ale actului normativ pertinent în chestiune.

 3. blue solar spune:

  Tot ce vreau sa aflu eu de la recensamantul asta este daca mai sunt vreo 17 milioane in tara –cu tigani , unguri , sasi si secui – sau nu.

 4. blue solar spune:

  Oricum tipul cu pricina a ramas fara job in prag de pensionare. Si chestia cu cenepeul e o idiotenie. Doar trebuie sa dai cenepeul asta peste tot : cand schimbi bani , cand achiti diverse facturi , cand faci o cerere….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: