Cum se pișă Elena Udrea…


Ceea ce mi-a fost dat să aud ieri, ca aberații monstruoase, mai rar.

Bon, poți avea manii… să-ți rozi unghiile, să te scobești în nas, să-ți sugi măselele, s-o urăști pe Udrea… E de înțeles. E greu să-ți accepți fleoșcăielile trupești, vergeturile sau celulita, relațiile sexuale la F.F., chelia, burta, puținătatea superioară, micimea inferioară, hainele de la „Europa”, „Bucur Obor” sau de la „S.H.”, pantofii din PVC cu tocuri scâlciate, ciorba de ștevie și copilul nebacalaureat rămas rapper printre blocuri. Pentru toate astea trebuie să găsești un VINOVAT, e clar. Dar și mai bine… o VINOVATĂ.

E vorba, însă, despre felul în care ești în stare să-l / s-o identifici. Ipocrizia nu e un semn de șmecherie, ci de prostie, ca orice minciună.

Explic.

Așadar ieri, coruri întregi de analiști, jurnaliști și alți dăștepți ai neamului au explicat din toate pozițiile că PDL a pierdut alegerile „din cauza la” Udrea, Blaga, Anastase, Ardelean, Prigoană, Boc etc. Adică din „din cauza la” persoanele compromise, corupte, antipatice, decăzute etc. Recunoașteți, da? Booon!

Las la o parte lumpenelectoratul PSD, căruia nici Dumnezeu n-are ce-i cere, dar mă refer la electoratul P„NL”, ăla elevatul, cu papion, monarhie și liceul terminat, care graseiază și când zice „am decât”…

Ce-a votat, frate/soro, electoratul ăsta „cu vederi leberale”, pe care peneliștii îl acuză pe nedrept de vederi de dreapta, când ei „servesc decât” telenovele și meciurile Stelei? Păi „civilizații” ăștia l-au votat cu entuziasm pe Mazăre la Constanța, pe Oprișan la Vrancea, pe Olguța la Craiova, pe Robert Negoiță, pe Piedone și pe Vanghelie la București… și tot așa în toată țara: cretini, mafioți, baroni, corupți, penali, susținuți frenetic de penelimea națională.

Are, deci, vreo importanță „fața” candidatului la electorul român, fie el de dreapta, de stânga sau de fițe? Aș! Q.E.D.

Adică „degueulăm” la Udrea dar nu borâm la Piedone și tragem extaziați pe nas parfumul de caniche pitic al lui Nicușor Dan? Constat că mai subzistă tonți și toante care încă râd, după ani de zile, de „succesurile” EBEI. De parcă n-ar fi trecut peste ei toate agramatismele lui Tăriceanu, Geoană, Antonescu, Câmpeanu, Adomniței ș.a.m.d. E același sindrom al prostiei cu țurțuri. Betonate. Precum pânzele de păianjen ale matracucelor revoltate de poșetele și de pantofii lui Udrea.

Aceiași ipocriți proști uită că Traian Băsescu s-a prăbușit în sondaje la nici o lună după anunțarea măsurilor de austeritate și că i s-a strigat „javră ordinară” nu din cauza „tripletei BVB”, a lui Ardelean, Pinalti sau Udrea, ci din cauză că a tăiat privilegii necuvenite, a făcut dreptate salarială și fiscală și a pus oamenii la muncă. Cum să te iei cu atâta osârdie de un ministru și un politician al partidului tău – Udrea – pe care adversarii îl vor desființat? Ce alt instinct poate fi mai puternic decât instinctul de conservare? Vă spun eu: instinctul de oftică!

Ce vorbim despre cauzele „Udrea” sau „Prigoană” când e clar că pentru PDL n-au mai votat niciun bugetar, niciun pensionar, niciun milițian, niciun vechi nomenclaturist, niciun „autor cu drepturi”, niciun turnător, niciun evazionist, niciun pomanagiu, niciun sindicalist, niciun buticar la negru, niciun naționalist fanatic, niciun ecologist tâmp, niciun „revoltat” și niciun „indignat”… Și probabil nicio rudă de-a acestora. Adică mă și mir că mai există în țara asta 15%-20% care trăiesc pe picioarele lor și conform capului lor.

Acum, aceleași largi categorii de ipocriți, de prostovani sau de mânari (gen CTP sau Chirieac, găzduiți amabil și oportun de orientatul Turcescu), dar și mulți particulari turmentați susțin epurarea PDL ca soluție de recâștigare a credibilității. De parcă PSD-ul s-ar fi epurat vreodată și iată că a câștigat tot. Păi cum ar vrea cineva care se pretinde bine intenționat la adresa PDL să funcționeze partidul cu conducerile județene/locale decapitate, BPN-ul demisionat? Cum își imaginează că poate funcționa un partid de dreapta, de exemplu în Moldova, fără Ștefan sau Flutur? Au ei habar că trebuie ținuți în mână mii de primari, de consilieri locali, de activiști? Cine s-o facă? Nicușor Dan? Neamțu? Cristian Preda? Din ce joben ar putea scoate un partid, oricare ar fi acesta, 50 de oameni nou nouți, integri, cultivați, capabili, cu autoritate, măcar pentru un BPN complet reformat? De unde 50.000 de candidați curați ca lacrima Monicăi Macovei la toamnă? Cu ai cui BANI să facă o campanie electorală care să nu fie catalogată drept „noncombat” sau „blat” la parlamentare? Cumva cu sponsorii aceleiași „minuni atomice” Nicușor Dan?

Demantelarea PDL este pedeapsa pentru curajul de a fi încercat reformarea societății. Unei societăți socialiste chiar multilateral dezvoltate. Unei societăți mai rea decât cea grecească, mai lacomă, mai parvenită și mai coruptă de lene și de pomanagism decât cele africane. Nu pot nici acum să-l uit pe Victor Rebengiuc revoltat că i se cere să plătească impozit și taxe pe venit, ca toată lumea. Sau pe alți actori care invocau „arta” pentru a motiva, sanchi, necunoașterea legii fiscale, pe care însă au cunoscut-o foarte bine atunci când a fost vorba despre „jmekeria” cu „drepturile de autor”. Beah!

Avem o societate cu proști și lichele care fac gât la numărătoarea voturilor „de către” Anastase (am pus ghilimele pentru că orice idiot care nu e spălat pe creier de „Antena 3” ar trebui să știe că NU EA, ca președintă a Camerei, numără voturile), dar care nici nu tresaltă când Ponta și Antonescu se prevalează de autoritatea parlamentului pentru a-și promova neconstituționalitățile de gang, după ce tot ei boicotau EXACT ACELAȘI parlament acum 3 luni, din cauză de… nelegitimitate(!)

Adică votul lui Eugen Nicolicea de acum 3 luni era acela al unui traseist trădător, dar voturile de azi ale lui Petru Filip sau ale lui Frunzăverde sunt curata voință populară? Adică parlamentul României din martie nu reprezenta nimic, iar azi reprezintă țara… Nu râde nimeni? Nici nu plânge nimeni?

Adică Ordonanțele de Urgență(!) ale guvernului Boc erau un atac la democrație, dar O.U.G.-ul lui Ponta & Antonescu  pentru ghilotinarea unui singur om de cultură, cum puțini mai are România, e un „act de guvernare”. Ți se întoarce stomacul pe dos citind „indignările” unei Simona Tache sau ale unui Florin Iaru. Măcar pentru a protesta împotriva acestei imbecilități mizerabile aș fi vrut să-i văd pe domnii Pleșu, Liiceanu sau Dan C. Mihăilescu legându-se cu lanțuri de poarta guvernului.

Cum poate fi bizonul român atât de fățarnic sau de imbecil încât să accepte această batjocură? Cum o pot accepta, tăcând complice, intelectualii acestei țări, societatea civilă??? Cum puteau evoca dictatura acum nici un an, iar azi să aplaude grețos, precum lichelele Alina Mungiu Pippidi au Radu Călin Cristea, un guvern de rușine? Un guvern condus de un iresponsabil, mincinos și grandoman (care minte la televizor că a fost invitat de Von Rompuy la Consiliul European), un guvern compus din incompatibili, cercetați penal, agramați, oameni de casă, plagiatori etc.

A numărat cineva abuzurile și derapajele de la democrație comise de guvernul actual în circa o lună de la instalare?

A măsurat cineva enormitatea și gravitatea acestor abuzuri?

Le-a comparat cineva cu cele mai „teribile” abuzuri ale guvernului Boc sau ale lui Băsescu?

Dar tâmpeniile? Dar insultele? Dar golăniile?


Bine că-i purtăm de grijă Elenei Udrea înregistrându-i pișarea.

***

© Alexandru Dan Mitache • 2012

47 Responses to Cum se pișă Elena Udrea…

  1. eugeni spune:

    Dane,

    Ai mare dreptate. Asa ca am pus la mine pe blog articolul tau cu toate referintele de rigoare. Daca nu esti de acord, il sterg.

    • Pişta spune:

      Jmecherilor , vă autocitaţi, sunteţi bloggeri , cine-i ca voi!Mai bine aţi şterge-o amîndoi pe Nuţi unde ştiu eu că aveţi o limbă aşa lungă şi portocalie, urmînd să bată în verde , că ăsta-i trendul.

      • dorin58 spune:

        Chiar nu văd motivul pt care nu ţi-ai putea urma propriul sfat, ştergând-o pe Olguţa voastră acolo unde ştii tu atât de bine. Ai mai putea să-i lustruieşti şi colecţia de cizme „dă firmă”, în valoare de peste 30.000 de €, despre care nimeni nu suflă o vorbă. Dacă Udrea are suficiente resurse financiare (altele decât cele ale ministerului pe care l-a condus), ar fi interesant de aflat de unde a avut Olguţa atâta bănet pt achiziţionarea de încălţări. Apropo’! Văd că nu mai pomeneşte nimic de cele 4 milioane de biciclete chinezeşti pe care (cică) urma Boc să le împrăştie pe mioriticul plai. Mai ştii? Le-o fi găsit, confiscat şi vândut ‘mnea ei, că să-şi cumpere botine Versace.

  2. victor L spune:

    Felicitari pentru articol. Cu multa sinceritate.

  3. Emil spune:

    Asteptam asa ceva, de mai multe zile. Multumesc.

  4. Barengott spune:

    Mare dreptate ai. Din pacate nimeni nu le spune oamenilor ca asa cum e Europa construita acum, nu vom scapa niciodata de criza.

  5. MIRLANI SI PROSTI DAR MULTI TE POTI PISA PE EI DACA SI BANI SI CETATENIE ALTA DECIT ROMANA ceace toti cetatenii straini o fac inportind pt, consum sexual,munca cu circa,sters la ”’si pupat in ….romani/ele si cu asta nu au decit sa se pupe cu Ponta & comp in piata revolutiunii ca tot mirle si prosti sunt,au fost si vor fi ei si tot neamul lor. I-AM CIURUIT HA HU HU BU HU HU

    • Piştae spune:

      Dacă ai înţeles , măcar tu , ceva din ce ai zmîgălit pe acest perete e wc , tot e ceva.Du-te repede şi predă-te la Spitalul 9 că e intrare liberă azi! Bagă onomatopeele de mai sus la intrare şi eşti acceptat automat.

  6. Ioan Ionuț spune:

    „no comment”. doar ma uimesc. uite ca se poate si asta. mi lipsesc extraterestii printre noi.

  7. DanSu spune:

    Buna ziua 🙂
    Dincolo de aparenta aparare a lui EU, care a si-a dovedit limita de incompetenta la administrarea a doua organizatii (Constanta si Bucuresti – ambele dovedide dezastru), aveti perfecta dreptate in ce priveste amestecul sfaturile „binevoitoare ” a comentatorilor in ciorba interna a PDL. Au si ei dreptul sa se dea cu capul de pereti cat si cand doresc.
    Necazul este ca, pe de alta parte, noi care i-am crezut „renovabili” ne-am inselat profund. Probabil sunt suparat pe ei, ca au avut agenda proprie si nu nu alta. Necazul meu este ca am crezut ca pot sa-i cred. E adevarat, trebuie sa-mi fac mea culpa, ei cu ale lor, eu „electorul” cu ale mele. Nu ne intersectam.
    P.S. Dar serios, RU,chiar nu merita! „N-ai cu cine” cum spune un vestit clip publicitar…

  8. Mi-a plăcut în mod deosebit.

  9. grigs1981 spune:

    Ai scris cu aceeasi revolta pe care o simt si eu,desigur,cu mai mult har.Randurile tale ar trebui sa indemne spre o mai mare obiectivitate a argumentelor si o mai mare sinceritate in analiza vremurilor pe care le traim.E mare nevoie de multe asemenea articole scrise din suflet.Nu inteleg de ce romanii,bucurestenii(mei?)sunt atat de superficiali in aprecierea actorilor politici si atat de usor de manipulat…

  10. Andra spune:

    Excelent articol! Felicitări! Asa! Dacă zilnic s-ar scrie macar un articol similar si s-ar rostogolii pe toate retelele, ar fe extraordinar.

    • Pişta spune:

      Ai dreptate, ar fe extraordinar , dacă s-ar rostogolii, că e mai multe , ne-am bucura de o nouă iluzie portocalie.N-ar fi bine să faci ce face Nuţi , atît de original , tocmai ai fost instruită cum să procedezi!

      • ALEXANDRU MITACHE spune:

        @ Pișta…
        „Dacă s-ar ROSTOGOLII”????
        Dom’le, mata AȘA corectezi lipsa „I”-ului din „SĂ FII”?
        Bagi acum „I”-uri peste tot? Substantivul „COPIL”, la plural, articulat, cu câți „I” o să-l scrii (sau „scri”?)? Cu 11 sau cu 12?
        Și mai faci și bance ortografice când ești în halul ăsta de varză..
        Nu te chinui, că nu vă dă NICI guvernul ăsta indemnizație de boschetari. Suferiți-vă (sau „suferi-ți-vă”?) în tăcere soarta.
        A, un sfat personal: caută-ți ceva de muncă Că lipitor de afișe o dată la 4 ani la TSD nu e o carieră.
        E valabil și pentru restul găștii, cu AdiTM și Marișca…

        • Milici spune:

          Guru Tăchiţă , ‘s-ar rostogolii… fe extraordinar’ e citat din agramata Andra de mai sus , dacă tot faci corecţii gramaticale fă-le şi pentru lingăii tăi băsişti !

  11. Mih spune:

    😀 👿 :D: 👿 :D: 👿
    Tare!
    (forma & continut)
    Felicitari!

  12. depemures spune:

    Super !!!

  13. Pişta spune:

    Eşti perfect îndreptăţit să ne explici cum face pipi coana Nuţi , doar umbli cu limba pe la sursa.Lotul naţional de curling e deja format , olimpiada bate la uşă, nu cred că zbaterea ta de ultimă oră îţi va aduce titularizarea.Dar eşti tînăr şi fercheş , ai viitorul în faţă, mai sunt olimpiade, ţine-o tot aşa!

  14. Excelent articol ! Mi se intampla sa regasesc, in articolul tau, aproape toate gandurile si revoltele mele acumulate de cel putin doi ani si exprimate fad in doua-trei fraze te miri cand si pe unde. Dupa bucuria de citi si afla ca nu sunt singura care gandesc asa, ramane igustul amar al regretului ca mai suntem foarte putini si ca majoritatea, oripilata ca E.Udrea nu poarta slapi de la Dragonul Rosu, hotaraste viitorul copiiilor nostri.

  15. Pişta spune:

    Băi, ăla cu cenzura, probabil tot zmîgălău , ai dormit pînă acum?La voi postează doar cei care băsesc?

  16. Pişta spune:

    Zmîgălău , eşti delfin sau ai fost într-o viaţă anterioară?

  17. AdiTM spune:

    Alexandru Mitache, de ce nu te-nscrii in PDL ca sa fi si tu unul din cei care veti reforma partidul? Pentru mine PDL nu e cu nimic mai prejos decat PSD. Daca PSD-ul poate fi acuzat de rea-vointa, manipulare si multe altele, PDL-ul e compus din cei mai incompetenti membrii ai clasei politice actuale. De aceea nu i-am votat niciodata cu exceptia defunctei D.A. . Cu personaje sinistre precum „Pinalty” Stefan (mizeriile ce le-a facut omul asta in fotbalul romanesc poate doar contele Blatula – Padureanu de la Bistrita – le-a mai facut), Emil Boc (muritorul de foame de acum un deceniu ajuns premier al unei tari europene – scenariu demn de revolutiile bolsevice), Traian Basescu (corigentul ajuns presedinte – alt scenariu demn de aceleasi revolutii bolsevice), Elena Udrea – specialista in trasat dungi de vopsea pe bulevardele capitalei ajunsa experta in dezvoltare si turism) etc nu-i de mirare ca au capotat in asemenea hal. Ca odata cu ei si gastile USL-ista si UDMR-ista a capotat si Romania asta-i alt subiect cel putem dezvolta cu alta ocazie. Pana una alta nu te mai lua de cum voteaza romanii caci asa i-a educat clica ceausista pana-n 90 si clica post-decembrista dupa aceeiasi ani.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Dar de ce nu te înscrii tu la şcoală, într-a V-a, ca să FII şi tu unul care pare şcolarizat? Conjugarea verbului „a fi” e grea.
      L-a doborât şi pe Vanghelie.
      P.S. – Conjugarea verbului „a fi” la conjunctiv, pers. II-a sing. cu 2 „I”: http://www.viridium.ro/2008/conjugarea-verbului-a-fi/

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      A, și poanta apoteotică din final, cu „după ACEEIAȘI ani”, te trimite direct la școala de vară a PSD, singura pe care, se vede, ai urmat-o. 🙂 )

    • dorin58 spune:

      Dacă „TM” din nick-ul tău semnifică Timişoara sau Timiş, nu pot decât să te felicit (pe tine şi pe ceilalţi ca tine) pt performanţa de a fi reuşit pt prima oară din ’90 încoace, să drapaţi judeţul şi oraşul în roşu. Iată cum, s-a mai spulberat un mit. Şi asta doar pt că din toată activitatea Elenei Udrea aţi reţinut doar dungile de pe asfalt. Spre iluminarea căpşorului matale, află că iniţiativa nu îi aparţine Elenei, ci soţului său, care soţ a avut un contract perfect legal semnat cu primăria (şi a) lui Oprescu. Presupun, când ai pomenit de ‘corigent’, ai vrut să spui ‘repetent’, şi că este vorba de antonescu, nu de Băsescu. Cât de naivi pot fi unii, încât să ia drept adevărate toate minciunile cu care gîzii şi ciuvicii le-au împuiat sinapsele.

  18. dora spune:

    Buna ziua! 🙂
    Excelenta analiza:succinta, dar realista si educativa pentru toti aceia care ar trebui obligati sa-si termine scoala inainte de a comenta.
    In final, PDL a obtinut in jur de 20% din voturile romanilor care s-au prezentat la scrutinul de duminica -din totalul de 55% prezenti.Nici nu e atat de catastrofal ,tinand cont de erodarea din timpul guvernarii si de presiunea josnica,inumana la care au fost supusi de adversarii uslamisti cu armata lor de manipulatori.
    Multumesc pentru acest art. -mi s-a confirmat ca nu numai eu gandesc astfel. 🙂

  19. dorin58 spune:

    Alex, articolul mi-a plăcut. Spre deosebire de toţi BVB-eii pedelişti care s-au perindat pe la tocşoaie, prezintă caracteristicile sângelui în instalaţie.
    Căci, nu-i pot nici uita şi nici ierta pe diverşii exponenţi ai PDL care umezeau în palme câte o panseluţă în timp ce gazdele îi tratau cu scuipaţi. Nu ştiu cine le-o fi indicat să adopte strategia celuilalt obraz, în faţa balimezelor gâdeşti şi ciutăceşti, dar mare greşeală a comis.
    Că ne place sau nu, greii din PDL sunt compromişi indiscutabil în ochii majorităţii electoratului, fie doar şi prin prisma neînţelegerii necesităţii măsurilor de austeritate. Dacă mai adăugăm şi prestaţia lor jalnică, de copii cu creştetul adus la nivelul umerilor şi frecându-şi pe ascuns palmele, avem imaginea clară a insuccesului inevitabil. Nu am constatat din partea lor nici cea mai palidă reacţie la invenţiile şi minciunile ciuvicilor, dovadă că veniseră cu temele nefăcute. Nu tu o documentare cât de succintă asupra subiectelor aflate în dezbatere, nu tu o răbufnire de indignare atunci când Ghişe sau Ruşanu prezentau date şi documente fanteziste care nu aveau nici cea mai vagă tangenţă cu tema. Când moderatorul sau interlocutorul intervenea peste declaraţiile lor, tăceau mâlc, de parcă le-ar fi înghiţit pisica limba. Acceptau fără rezerve pauzele de publicitate care se nimereau (curios) taman când începeau să vorbească, în timp ce ciuvicii puteau perora câte 10 minute neîntrerupţi.
    OK! Să presupunem că reprezentanţii PDL ar fi curaţi ca lacrima (?)
    Răul a fost deja făcut. Electoratul i-a pus în ramă ca fiind principala cauză a sărăciei şi corupţiei. Până la toamnă, e greu de spălat imaginea atât de maculată cu care i-a cadorisit usl.
    Personal, văd ca singură soluţie pt revenirea lor, aducerea în prim plan a unor personalităţi cât de cât nealterate. Pe lângă Blaga (pe careîl văd ca pe un budog lipsit de dantură), mai există o Raluca Turcan, un Stolojan, un Valeriu Stoica, plus (de ce nu?) o Mona Muscă. Alături de Cristian Preda, ar putea pune bazele atât de necesarului pol de centru – dreapta pe care doreşte să-l iniţieze MRU.
    Evident, nu împărtăşesc opiniile majoritare privitoare la Elena Udrea sau Videanu. Berceanu s-a trezit acum, după război, şi vrea doar la plăcinte. DAR!!! Cred că nu ar fi rău dacă ar sta puţin pe margine. Gîzii şi dumitreştii şi-au făcut atât de bine treaba, încât nici naşul naşilor nu-i poate spăla în timp util.
    Despre Turcescu acum. Nu i-am uitat contribuţia la suspendarea din ’07. Nici nu l-am iertat. Totuşi, nu pot să nu constat că parcă ţine morţiş să-şi mai spele din păcate. Ca oricare altă televiziune (mai puţin a3 şi realităţile), B1tv e nevoită să invite în platou membrii ai întregului spectru politic. Ştiu! Şi eu, când îl văd pe Mihalache ăla, parcă-l văd pe Şerban Nicolae. Asta e. Măcar, li se contrapune cineva, precum Cartianu, Bichir, Boda (de ce nu?), Pora ş.a. Se poate totuşi respira la emisiunile lui.

  20. Morar Calin spune:

    triple like

  21. civiq spune:

    Alex,
    Felicitari.
    La obiect si contondent.
    Corect si fara exagerari.
    Nici nu ar mai fost nevoie.

    Dat fiind ca rezonez 100% la punctul tu de vedere in egala masura ca si la nuantele cu care este exprimat, il preiau si la mine.
    Poate da Dumnerzeu si crapa Pista de indignare.
    Un tampit mai putin.

    M-auzi Pista ???
    CRAPI , ma !

  22. AdiTM spune:

    Alexandru Mitache, daca tot ma cenzurezi, fa bine si stergem toate postarile. Vezi ca si viridium.ro se inseala ca si tine. N-am sa-mi mai bat capul cu incompetenti ca tine. Am intrat pe acest blog doar pentru ca era urmarit de un cunoscut. Imi pare rau de timpul pierdut atat de mine cat si de cunoscutul meu.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Domnule AdiTm, ești si agramat și tâmpit, ca orice uselist. O ții langa cu o prostie, „Batman, Batman…”
      Acum scrii și „fă bine și ȘTERGEM toate postările”, ca să înlături orice dubiu. N-ai alt loc în care să dai cu capul?
      Nu pentru tine, că o să mergi până-n pânzele albe cu ignoranța ta fudulă de asistat social, dar pentru alții, care vor să știe cum se conjugă corect verbul „a fi”:
      http://dexonline.ro/articol/Ghid_de_exprimare_corect%C4%83

  23. Marişca spune:

    Cenzura deşteptarea că ne-a copleşit duşmanul de clasă , prea puţini linguşitori mai postează şi nu mai facem faţă!Şterge-ţi imediat toate postările care se opun partidului nostru!Nu uitaţi zicala moştenită de la vechii gînditori democraţi:’cine nu e cu noi e ţmpotriva noastră!’Ce frumos ar fi blogul nostru fără opoziţie , la fel cum PDL-ul ar fi adus ţara dacă prostimea nu le-ar fi dejucat planul bine pus la punct.I-am desfiinţat pe ţărănişti , era să-i terminăm şi pe duşmanii noştri de moarte, liberalii dar ,n-am avut noroc.Vreau un blog ăn care să sorbim toţi miros de trandafiri (puşchea pe limbă!) şi să dezbatem pe larg aceleaşi idei progresiste.În timpul liber să ne mai lăudăm între noi şi să ne rostogolim prinţipiurile în tot spaţiul virtual pînă se revarsă.Hai ai noştri şi moarte duşmailor!

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Marișco! Uite, că iar nu cenzurez. Vă las să vă desfășurați în toată splendoarea voastră agramată de lumpeni pesediști.
      „ȘTERGE-ȚI imediat toate postările”, da?
      Bă, „proast-o”, măcar dacă „învăța-i” ceva din afișul ăla al unora din Călărași, la fel de cretini ca voi, pe care scria „Vă mulțumim că A-ȚI fost alături de noi”…

      Sunteți varză și la fel e și guvernul de la care sperați să primiți o pensie de boschetari.

  24. crisuadi spune:

    Articol excelent ! Intr-adevar , spalatul creierelor , actiune sustinuta cu sarg de antene , nu poate explica viciatul caracter al alegatorului roman. Punctul pe i al articolului mi se pare paragraful unde sustii ca societatea romana este mai rea decat cea greceasca . Paragraful mi se pare de antologie . Dupa parerea mea , greseala PDL este ca nu a reformat radical , la extrem societatea , iar jumatatile de masura se intorc , intotdeauna , impotriva ca un urias val tsunamic . Cred ca astea au daramat PDL – ul , jumatatile de reforme…Ca partid de dreapta mi se parea normal sa reduca la maxim cheltuielile bugetare , sa reduca taxele si impozitele , sa se bazeze pe intreprinzatori si sa faca din Romania un paradis fiscal si , astfel , Romania avea o sansa de iesire din criza . Nu s-a intamplat nimic din toate astea si pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti . Domnul Emil Boc , dupa victoria electorala , era indreptatit sa nu demisioneze si sa reformeze partidul .
    In sfarsit , sunt multe de spus , dar nu e cazul acum .
    Am sa mai vin pe aici , imi place 🙂
    Tine-o tot asa ! !

  25. Adrian Stoica spune:

    N-am mai trecut pe-aici de foarte mult timp, dar lucrurile sunt la fel cum le ştiam.
    Închiderea şcolilor şi spitalelor nu sunt văzute ca nişte acte criminale, de natură să ducă la îndobitocirea şi uciderea cu zile a populaţiei, ci sunt o curajoasă „reformă”. Bah! Pentru cine a făcut PDL această „curajoasă reformă”? Şi ce a urmărit cu ea? Să salveze ţara, ucigând poporul, sau ce?
    Toată filosofia dvs. de viaţă se reduce, practic, la o singură idee, şi aceea falsă, anume că majoritatea oamenilor sunt leneşi, proşti, şi merită să o ducă prost. Vă şi miraţi că mai există, în România, 15% oameni care muncesc.
    Fals, fals, fals! În România, oamenii harnici, destoinici, pregătiţi, cei care vor şi pot să muncească nu au, decât prin cine ştie ce minune, şansa de a o face, în mod decent.Dar, cum s-o faci,când cei care ar trebui, dacă nu pot să te ajute, măcar să te lase în pace, cum s-o faci când aceia te jupoaie, îţi pun biruri grele, te lasă fără loc de muncă, nu fiindcă ai fi leneş, sau „neproductiv”, ci pentru că nu eşti „de-al lor”? Da, dacă ai vocaţia apostolatului, poţi s-o faci. Să faci, aici, un lucru pentru care eşti plătit de zece ori mai bine dincolo. Şi să taci din gură, să nu „comentezi”, să te faci că nu vezi prădăciunile, hoţia, batjocura, incompetenţa. Da, poţi s-o faci, şi unii chiar o fac, cei mai mulţi, însă, pleacă unde văd cu ochii. Nu am cunoştinţă de vreo ţară, de vreun regim care să-şi fi bătut joc într-un asemenea hal de cea mai calificată forţă de muncă de care dispune. De ce pleacă medicii pe capete, domnule Mitache? Şi, dac-ar fi numai ei!
    Pentru că nu pot, nu au cum, nu să se îmbogăţească, nu să se „căpătuiască”, dar măcar să trăiască normal, fără nenumăratele umilinţe zilnice, fără grija zilei de mâine, fără batjocura la care sunt supuşi zilnic.
    De prosperat, prosperă, însă, mafia politico-economică, cei care au condus ţara până mai ieri. Că şi cei de azi fură la fel, asta-i altă discuţie. Dar nu poţi, nu ai cum să aperi jigodiile portocalii pentru crimele şi jafurile pe care le-au comis.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Aha, dv. vă imaginați că din toamnă se vor întoarce medicii.
      Vorbiți serios?
      Că de înțeles n-ați înțeles nimic.

      • Adrian Stoica spune:

        Mda… carevasăzică, deoarece răul făcut este ireparabil – am pierdut medici, specialişti cu înaltă calificare etc., şi nu vom mai reuşi să-i aducem înapoi – nu există nici vinovăţie, nu-i aşa? Ei, dacă aşa e, trebuie să recunosc că aveţi dreptate, nu înţeleg nimic. E o limitare a mea, oricât aş încerca nu pot să intru într-o astfel de logică. La revedere.

        • ALEXANDRU MITACHE spune:

          Domnule, fiți inteligent.
          Medicii și specialiștii pleacă, exact ca și căpșunarii, pentru salarii mai bune.
          „De vină” pentru brusca lor plecare e doar – la mintea cocoșului – LIBERALIZAREA ACCESULUI LA MUNCĂ ÎN U.E. Obținută de guvernul PDL.
          Diferența de nivel salarial e normală și nu poate fi contracarată de niciun guvern.
          Lăsați prostiile auzite la Antena 3 că vă faceți de râs.

  26. ALEXANDRU MITACHE spune:

    Rog postacul boschetar de serviciu la internet-café-ul din subsolul TSD sector 5, respectiv Che Pișta aka Marișca, să nu mai insiste cu insanitățile (adică porcăriile) agramate. Nu mai aprob ALTE tâmpenii cu spume.

  27. Milici spune:

    Guru Tăchiţă , upgradează-ţi opera că amu coana Nuţi se pişă altfel , turceşte ! Te-au abandonat toţi fanii , nu te mai bagă în seamă neam. Nici tu nu te prea strofoci , or s-a oprit robinetul Vuittonului Lenuţei lu’ Pârţag , de unde sugea abitir amanta ta, propagandistă băsistă, concitadina Anjela Tocilara şi , mai mult ca sigur , tu ? Noroc cu unul ca mine care te scoate din uitare !

  28. Milici spune:

    Meştere , bag zeamă că ţi-ai schimbat atitudinea şi ai trecut pe reevaluări politicianiste şi de altă natură , inclusiv în cea ce mă priveşte , nu mă mai cenzurezi dijaba!
    Reţiproca , te reevaluez şi eu sperând să-ţi foloseşti talentul , care nu-ţi lipseşte , mai cu folos şi nu propagandistic!
    Ca o curiozitate , ai pus botul la conţinutul Vuittonului coanei Nuţi , tot mai acuzat aiurea că aş fi postac de-al lui Marean Vanghle ?
    Mă desconspir , am semnat succesiv Pişta , Marişka…etc din domeniul bozgoresc atât de drag ţie , dacă tot mă cenzurai mintenaş !

Lasă un comentariu