Secvențe din serialul „Capu’ la Ponta” (episodul II)


Ponta și-a făcut blog. Probabil că știți.

Acolo se războiește cu cine poate. Numai că nu prea poate, atâta timp cât nu-și angajează un „negru” mai deștept ca el, capabil să dea niște replici coerente și inteligente.

De probă, am postat acolo articolul Secvențe din serialul „Capu’ la Ponta” (episodul I).

Credeți că l-a acceptat? Aș! „Bătăiosul” Ponta este o mazetă lașă, un căcănar, exact așa cum l-am caracterizat.

Ba chiar cică și-a motivat lașitatea printr-o postare parcă întâmplătoare:

Ca sa „keep it short and simple”: – eu ce vina am ca majoritatea mesajelor imi sunt favorabile? Zau ca am eliminat doar comentariile cu injuraturi. Pe blogul meu nu accept limbaj de birjar…sau de Base. -fiind procuror, sunt incoruptibil.

Ha, ha, ha… Păi cine să corupă un papagal, care n-a reprezentat niciodată nimic de unul singur?

De fapt, micul Cațavencu și-a făcut blog pentru a agăța gagicuțe sărace cu duhul și pentru a da prestanță proștilor și golanilor care se simt valorizați citindu-l. Valorizați în comparație cu el însuși…

Ce legătură are „procurorul (sanchi) incoruptibil” cu limbajul??? Ponta este întruchiparea oportunistului parvenit, care calcă pe cadavre, ferindu-se ca dracul de tămâie de orice confrunatre directă. „Găselnița” cu limbajul este, de fapt, o metodă penibilă de a se ascunde în păpușoi. N-avea decât să ignore „înjurăturile” (care în cel mai rău caz mă defavorizau pe mine în ochii admiratorilor săi) și să se concentreze pe critici. Dar cine să facă asta? Un fricos? Un om de paie?

N-a avut nici curajul să-și recunoască aberațiile,  nici capacitatea să și le susțină.

I-am scris din nou:

Domnule Ponta, sunteți un narcisist laș.
Evitați în mod penibil să răspundeți unor critici sub pretextul inacceptării injuriilor și limbajului „tip Băse”.

În schimb acceptați «Omul e un dobitoc!» sau «România nu are o putere, are o “putoare”, care se află temporar la Cotroceni (auzită acum 10 minute de la manifestanţii din Piaţa Victoriei).
Predarea-primirea de ieri, de la interne,
-Un simulacru patronat de javra Preş.»

Vedeți și comentariul lui Covăsneanul, plin de insanități.

Sunteți, așadar, și mincinos.

Vă complaceți printre agramați și printre ignoranți incapabili să-și dea seama cum îi fraieriți. Asta este, de fapt, ideologia stângii. De la Marx, Engels și Lenin încoace.

Nu mă interesează să vadă și alții ce vă scriu, pentru că știți foarte bine că tragedia pe care o trăiți este că pe dv. vă plac cretinii, analfabeții, puturoșii și gregarii. N-o să reușiți niciodată să ajungeți la oameni educați sau inteligenți, decât mituind niște jigodii. Bazinul dv. electoral sunt ramoliții și cei cu puține clase. Veți fi disprețuit de toți cei la care dv. nu veți ajunge niciodată.

Va respinge din nou comentariul. Că e… procuror incoruptibil.


***

© Alexandru Dan Mitache • 2010

2 Responses to Secvențe din serialul „Capu’ la Ponta” (episodul II)

  1. Angela spune:

    Eu de ce crezi că păstrez statusul pe facebook? Şi barem de l-aş fi înjurat, c-aş fi înţeles o treabă, da-i zisesem la postarea aia „suntem sau nu golani”, că mie mi-ar fi ruşine să-mi bat joc de naţiune, sau ceva de genu’. Acuma, cred că m-a încadrat la secţiunea „Băse”, ce să-i fac eu dacă nu înţelege că mai suntem şi din ăştia? Narcisist mic 😀

  2. dobermann spune:

    Chestia asta cu „limbajul Băse” este tot o formă de intoxicare, înfigând în creieru’ gros al bizonului ideea că Băse vorbeşte urât. Tocmai acest limbaj, foarte sugestiv şi savuros, îl face un aşa de bun comunicator. Ce este trivial în cuvântul „maimuţică”? He, he, he! Nimic. Dar ce bine îl descrie pe Tontonel, care va rămâne în memoria colectivă „maimuţica” PSD-ului (atenţie! nici măcar maimuţoi…). Sau, „bătrânul edecar”? Imediat ne gândim la Nea Cucuvelu’!
    P.S. O să intru şi eu la Maimuţică pe blog doar ca să-l întreb dacă i-a numărat oole lu’ Bombo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: