BURSUCUL DRASTIC, „Antonescu, eşti o floare, eşti un chin”


___________________________________________________________

TUPEU 2009: Antonescu,

eşti o floare, eşti un chin

Bursucul Drastic

Acest articol a apărut în „Academia Caţavencu” din 02 Sep. 2009

___________________________________________________________

«Ultra-tîmpeu 2009 (3 puncte): Sorin Roşca Stănescu. După ce a minţit spunînd că are dovezi despre implicarea lui Traian Băsescu în al treilea război mondial, fostul securist Sorin Roşca Stănescu a mai explodat o bombă: bomba cu căcat. Această bombă are la bază următoarele ingrediente şi o puteţi încerca şi dumneavoastră în gospodărie: încercare disperată de a reintra în atenţia publică, ramolisment şi doi-trei realizatori TV dispuşi să-l bage în direct pe Sorin Roşca Stănescu pentru nişte elucubraţii, de dragul unei audienţe cretine, formate din fani ai fenomenului OZN şi SRS.

Aşa-zisele dezvăluiri despre Traian Băsescu sînt mai de doi lei decît cele scrise în chirilică cu creionul chimic în numele KGB-ului de pe vremea lui Iliescu. Mai rămîne să ne dezvăluie că, de fapt, Băsescu e un robot construit de NASA şi menit să ne cucerească ţara! Da’ dacă e robot, de ce bea şi nu rugineşte?!

Tîmpeu 2009 (2 puncte): Călin Popescu Tăriceanu. Omul care a omorît PNL, trimiţîndu-l în opoziţie, alături de PSD, continuă să fie penibil: „Relaţia României cu Republica Moldova suferă din pricina atitudinii conflictuale a preşedintelui Băsescu“, a declarat fostul premier. Unii oameni nu se mai repară niciodată – Tăriceanu, de exemplu, ţine să ducă mai departe steagul anti-Băsescu, deşi tot partidul vrea un singur lucru: Băsescu preşedinte şi guvern PD-L-PNL. Deşi se spune despre politică că este arta compromisului, Tăriceanu a înţeles altceva: că trebuie să te compromiţi, adică. Penelişti, vă meritaţi soarta!

Tembeleu 2009 (1 punct): Crin Antonescu.
Nu ştim cine îl consiliază pe Crin, dar discursul lui anti-Băsescu arată că nu poate conduce în propriul partid, da’ România! Ca şi Tăriceanu, Antonescu nu înţelege că însuşi partidul său doreşte să iasă Băsescu preşedinte, ca să cadă Guvernul PD-L-PSD şi să poată intra ei la guvernare şi, în consecinţă, îi dă înainte contra lui Băsescu: „România trebuie să aleagă între boală şi vindecare, între şmecherie şi cinste“. În acest caz, dacă ar fi deştept, Crin ar vota şi el din primul tur cu candidatul Băsescu, că oricum aşa va vota 90% din PNL la prezidenţiale!…»

Bursucul drastic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: