Capu’ la pesedişti şi penelişti


WP-AM-OOOPSAuzim, în ultima vreme, tot felul de epitete adresate membrilor grupului parlamentar al independenţilor, cărora le este miştocărită chiar denumirea deşi ea este cea oficială în parlament şi deşi sunt deja douăzeci.

Cu toţii ştim câte măscări, insulte şi înjurături am putut asculta proferate la adresa lui Simirad, Oprea, Nicolicea şi a celorlaţi, de către tot felul de etici pesedişti şi penelişti, care se oftică în loc să se îngrijoreze că le pleacă oamenii către un partid despre care tot ei susţin că e în disoluţie.

Ascultându-i pe aceşti inteligenţi pesedişti şi penelişti coalizaţi condamnând cu mânie proletară „trădătorii” mă întrebam dacă nu cumva noţiunea nu e un pic ambiguă şi dacă ea nu se referă cumva şi la Adriana Săftoiu şi Renate Weber, sau la Liviu Dragnea şi Petre Roman. Mai sunt, desigur, şi alţi „răzgândiţi” atât în presă cât şi în societatea civilă… Huooo, trădătorilor şi abjecţilor care sunteţi!

Oprea-Nicolicea’s pentru noi Săftoiu-Weber doi!


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

One Response to Capu’ la pesedişti şi penelişti

  1. dorin 58 spune:

    Alex, dacă tot ai pomenit de „proferări”, hai să ne amintim de cele ale celor de mai sus, la adresa lui Băse, a lui Boc şi a guvernului acestuia. Eu nu îi pot ierta pe Simirad şi Nicolicea. Remember, Nicolicea era pt noi Şerban Nicolae 2? Câte iniţiative legislative contrare interesului naţional a promovat nicolicea, doar pt a conserva mitul iliescu? nicolicea e urmaşul lui iorgovan.
    Vreau o secţiune a independenţilor în parlament, dar refuz categoric apartenenţa la aceasta a oportuniştilor. Refuz orice concesie acordată lui nicolicea. Şi lui Simirad, ajişterea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: