Crin Antonescu, aka Porumbacu?


WP-AM - POLITICOYALACum era de aşteptat, în această perioadă încep să apară dosare, reale sau fabricate, delaţiuni, alegaţii, acuze şi bârfe.

Despre cele legate de Traian Băsescu auzim şi citim de cinci ani încoace şi chiar dacă i-ar apărea dosarul de torţionar la Auschwitz, nu ar mai avea niciun efect.

Mircea Geoană se caracterizează printr-o asemenea lipsă de personalitate încât până şi dosarele sau bârfele care îl afectează nu sunt ale lui, ci ale soacrei, tatălui, fiului sau cumnatului său.

Crin Antonescu, după cum îi sugerează gingaşul şi masculinul prenume, figura în lista candidaţilor drept întruchiparea purităţii nealterate de mizeriile umane. De fapt, trebuie să admitem că şansele ca un incapabil notoriu să fie neprihănit sunt mari.

Cu toate acestea, iată că şi Crinului i se detectează o gravă afecţiune biografică în zona rădăcinii, adică a perioadei ascunse în trecutul pământiu de profesoraş de ţară.

Pare, fără îndoială, o incredibilă delaţiune ordinară. După cum – cine nu recunoaşte mă-sa-i… – şi în cazul Monei Muscă sau al lui Bălăceanu Stolnici, zvonurile privindu-le dosarele păreau nişte monstruozităţi abjecte, până când au devenit sinistru de reale. Cum însă, din păcate, de la liberali ne putem aştepta la orice după chiar tragicele cazuri ale bătrânilor turnători (nici nu le mai activez fantomele, moarte sau vii, pomenindu-le numele), dosarul „2456sca / DSS 01429 Tulcea” nu poate fi trecut cu vederea aprioric, ca şi când ar fi apărut în „România Mare”.

CABlog1Referirile la suspiciunea că prezidenţiabilul Crin Antonescu ar fi fost informator al Securităţii (şi încă unul de o categorie aparte, aceea de informator „pedofil”), apar în mai multe locuri, dintre acestea cel mai surprinzător fiind propriul blog de campanie al candidatului liberal (http://www.crinantonescu.ro/Blog/CrinAntonescu/art/98/Probleme.html).

Acolo, ori site-ul a fost piratat de detractori, ori sinceritatea merge până la sacrificiul politic suprem, ori admin-ul este un trădător, ori izbeliştea care defineşte orice domeniu de care se ocupă Antonescu fac să apară postări ca aceasta (şi ca multe altele la fel de „binevoitoare” având şi alţi autori cu nick-uri interesante: „Sorin Roşca Stănescu sau „Liliana Ruse”):

CABlog4

Textul de mai sus, practic anonim deşi este semnat de un „Dinu Patriciu”, este următorul:

CABlog«Crin Antonescu s-a nascut pe 21 septembrie 1959, la Tulcea. In 1985 termina Facultatea Istorie-Filosofie, din cadrul Universitatii Bucuresti. In acelasi an isi incepe cariera de profesor. Este repartizat in comuna Solesti, in judetul Vaslui, iar mai apoi in comuna Niculitei, judetul Tulcea. Reuseste apoi sa se mute cu serviciul in orasul Tulcea. Din august 1989, timp de aproape un an activeaza ca muzeograf, aceasta find singura modalitate de a putea ajunge la oras. A fost recrutat de securitate pe vremea cind lucra ca profesor la Niculitel, sub numele de sursa Porumbacu, in general notele informative le preda fie la Restaurantul Danubius, fie la un apartament conspirativ pe strada Pacii linga Biserica cu Ceas. Primea 300 de lei pentru fiecare nota informativa, banii ii erau depusi pe un carnet CEC la Filiala judeteana CEC Tulcea de pe strada Isaccei. Avind atributia sa ii urmareasca in special pe copii de lipoveni, in Tulcea a avut o relatie cu minora Slavka Popov, in virsta de 17 ani din care a rezultat un copil pe nume Andrei. Dupa… (arata tot comentariul) In 1985 termina Facultatea Istorie-Filosofie, din cadrul Universitatii Bucuresti. In acelasi an isi incepe cariera de profesor. Este repartizat in comuna Solesti, in judetul Vaslui, iar mai apoi in comuna Niculitei, judetul Tulcea. Reuseste apoi sa se mute cu serviciul in orasul Tulcea. Din august 1989, timp de aproape un an activeaza ca muzeograf, aceasta find singura modalitate de a putea ajunge la oras. A fost recrutat de securitate pe vremea cind lucra ca profesor la Niculitel, sub numele de sursa Porumbacu, in general notele informative le preda fie la Restaurantul Danubius, fie la un apartament conspirativ pe strada Pacii linga Biserica cu Ceas. Primea 300 de lei pentru fiecare nota informativa, banii ii erau depusi pe un carnet CEC la Filiala judeteana CEC Tulcea de pe strada Isaccei. Avind atributia sa ii urmareasca in special pe copii de lipoveni, in Tulcea a avut o relatie cu minora Slavka Popov, in virsta de 17 ani din care a rezultat un copil pe nume Andrei. Dupa nastere a reusit sa ii aranjeze o casatorie de forma cu un cetatean moldovean din judetul Cahul, plasa Cantemir, Ioan Atodiresei care a acceptat sa o ia de sotie pentru suma de 500 de dolari si care pentru alti 500 de dolari s-a declarat a fi tatal natural al copilului. La orele de economie politica antrena anumiti copii, ai caror parinti erau urmariti de Securitate in discutii despre starea materiala si despre ce se vorbea in casa parinteasca. Dosarul de sursa a lui Crin Antonescu are numarul 2456sca/ DSS 01429 Tulcea.»

Şi mai stupefiant este faptul că nu există nicio dezminţire vizibilă pe site. Ori ideea că „mârşăvii” atât de grozave trebuie pur şi simplu ignorate, mi se pare o gravă eroare de PR politic, soră cu ascunderea gunoiului sub covor.

Dezvăluirea este prezentată în diferite forme pe internet, cea mai gravă, mai abominabilă şi mai completă fiind, cred, aceea de pe „Ne-cenzurat.ro” unde apare acest articol, de data aceasta semnat şi deci asumat:

„FERITI COPIII DE CRIN ANTONESCU!”
scris de Simona Fica
Miercuri, 21 Octombrie 2009 19:15
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREŢINÂND ŞI RELAŢII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de „acord”, la bucată.

Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai „poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… „Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. „Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. „Avea o fire care „ştia” să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de „prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

„Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore”.

Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmriţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se „simpatic”. (va urma)»

CANecenzurat

Desigur că mulţi vor fi oripilaţi de acest text, fie pentru că îl vor crede, fie pentru că îl vor considsera o abjectă calomnie.

Candidatul la preşedinţia României  Crin Antonescu (sau C.N.S.A.S.-ul) are obligaţia politică şi mai ales morală să ia o atitudine şi să dezmintă aceste acuzaţii.

Sau nu.

________________________________________

P.S. – Trebuie să menţionez neapărat că, prin modestele mele posibilităţi de informare on-line, adică cu toate combinaţiile de google search, nu am găsit nicio dezminţire privind această gravă acuzaţie.


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

45 Responses to Crin Antonescu, aka Porumbacu?

  1. *** MESAJ CENZURAT! ***
    Motivul: este vulgar si insultator la adresa lui Traian Basesu si a Elenei Udrea.

    Mesajul a fost de altfel expediat de la adresa sugipula@yahoo.com
    Deci de la un fan Antonescu.
    Acest fan este user pe forumul „Realitatea” sub numele Mark-NYC.
    IP-ul l-a tradat.
    Ca sa fie clar.

  2. Porco Rosso spune:

    Niciodata nu mi-au placut ochii lui Antonescu. Spalaciti, si alunecosi, nu poti citi nimic in ei. Chiar daca Basescu este vinovat pentru multe (asa cum munceste o mare parte a presei sa ne convinga de vreo 3 ani incoace), eu personal il prefer pe el serpilor securisti. Mai nou au adoptat o noua tactica: il compara pe Basescu cu Ceausescu. De parca noi suntem idioti sa credem ca un singur om poate sa faca rau tarii(sau o gasca). Toti au pus umarul la marlanii, iar noi nu avem incotro decat sa incercam sa alegem raul cel mai mic.

  3. amanda13 spune:

    Nu m-as mira deloc ca informatiile sa fie reale. Majoritatea celor care sunt acum in politica au intrat pe filiera PCR-Secu’, asa ca lucrurile s-ar potrivi.

    In plus, ma poate convinge cineva ca o persoana ca el, cu mentalitate de valet (aservit lui don’ Paturiciu), e un om cu coloana vertebrala? Sa fim seriosi!

  4. Provincialul spune:

    De ce nu isi asuma aceasta „dezvaluire” Traian Basescu sau vreu membru PD_L?
    Oare pentru ca este o gulguta otravita si risca un proces de calomnie?
    De ce sa dezminta Antonescu o acuzatie anonima, neasumata?

    De ce nu cred aceasta „dezvaluire”?
    Pt ca CNSAS a cercetat dosarele parlamentarilor in nenumarate randuri.
    Basescu s-a laudat ca a predat toate dosarele de la servicii la CNSAS.
    Atunci de ce nu a fost gasit dosarul lui Antonescu?
    Este o diversiune ca multe altele care vor apare,
    Conform teoriei – calomniaza, calomniaza, ca tot ramane ceva.

    Afirmatiile despre Antonescu fac parte di aceasta arie a calomniei pusa la punct de securistii pensionari din jurul celor trei securisti ai PD-L – Ioan Talpes, Silvian Ionescu, Matei Antonescu cu sprijinul nemijlocit a lui Magureanu si Iulian Vlad.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      1. Se prea poate – e chiar probabil – sa fie vorba despre o intoxicare.
      2. Acuzatia NU este anonima si NU este neasumata, din moment ce apare sub forma unui articol semnat de acea Simona Fica pe site-ul ne-cenzurat.ro.
      3. As prefera sa cititi intregul articol inainte de a face comentarii.
      4. Antonescu ar trebui sa dezminta pentru a nu lasa loc de dubii si de controverse. Daca n-o face, vorba dv., indiferent ca e calomnie sau nu, tot va ramane ceva. Ceva ce, singur o recunoasteti, nu e in favoarea dlui. Antonescu.

    • dorin 58 spune:

      De ce şi-ar asuma Băsescu „această dezvăluire”?
      Iar cu CNSAS-ul, las-o jos. Chiar e necesar să amintesc cine e şef acolo?

  5. theo spune:

    ochii lui crinolin sunt de peste mort.

    dar omul acesta trebuie arätat asa cum este.

    s-a eschivat toatä viata, dela muncä, dela facultate dela parlament.

    UNDE A PRESTAT:

    VREM SÄ VEDEM ADEVÄRATA FATÄ A CURÄTELULUI:

  6. daniel spune:

    nu mai mira absolut nimic!

    prin anii ’80 l-am cunoscut pe Sorin Antohi.mai mult,a fost si profesor fratelui meu.i-am urmarit cu multa admiratie activitatea post 90 si poate l-am considerat ca un model demn de urmat.pana cand…s-a aflat .
    asa ca…totu-i posibil.

    parerea mea.

  7. Steave spune:

    Nice article you got here. It would be great to read a bit more about that topic.

  8. danut chidon spune:

    ….ce „detergent” a utilizat ?!?

  9. dexter spune:

    Simona Fica este extrem de „pura”. Este legata prin mii de fire de pedofilul faimos Gregorian Bivolaru. Care a nenorocit mii de oameni. Simona este ziarista ? Sa fim seriosi.

    Este teribil de important sa prezinti delatiuni, da? Ca de obicei : nimic despre ofiterii nenorociti de securitate – ca de ex. Traian Basescu – si totul, inclusiv inventiii despre … turnatorii santajati de ofiteri. Bravos Alexandre 😉

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Dupa cum bine stiti, o mare parte a mass media a acordat cu insistenta spatii largi tuturor „cazurilor”, „dosarelor”, „dezvaluirilor” si scoaterilor din context privindu-l atat pe Traian Basescu, cat si pe membrii familiei sale sau pe apropiati. Nu cred ca atunci ati fost foarte deranjat de acele calomnii si de faptul ca, desi au fost demontate, detractorii nu le-au retractat niciodata.

      Nu stiu cine este Simona Fica si nu este treaba mea sa stiu, ci a dlui. Crin Antonescu. Eu am semnalat nu atat probabila calomnie, cat LIPSA DE REACTIE a celui acuzat.

      Cat despre securisti si turnatori dovediti de CNSAS, este notorie densitatea lor maxima pe metrul patrat de PNL. Asa ca…

  10. duma spune:

    Pute!
    Ceva nu se leaga! Fiind muzeograf, ce treaba avea cu scoala ,copii si parintii!? Cand mai scrieti povesti,(chiar s.f.),nu uitati un ingredient important: LOGICA. Nu ne mai jigniti inteligenta!

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Stimate domn,

      Va manifestati ca un bun dezinformat ce sunteti. Nici macar nu ati citit in intregime articolul.

      Citez din biografia dlui. Crin Antonescu:

      «După absolvire în 1985, Crin Antonescu a intrat în învăţământ, lucrând ca profesor de istorie în comuna Soleşti, judeţul Vaslui. Mai târziu s-a întors în Tulcea, continuându-şi activitatea didactică în comuna Niculiţei până în 1989. Antonescu a lucrat ca şi curator pentru Muzeul de Istorie şi Arheologie din Tulcea din 1989 până în 1990, când şi-a reînceput activitatea didactică la liceul „Spiru Haret” din Tulcea, înainte de a fi ales deputat.»

      Cand mai scrieti comentarii nu uitati un alt ingredient important: INFORMAREA!
      Altfel riscati sa va jigniti singur inteligenta si sa va faceti de ras.

      In rest, sunt de acord ca intreaga poveste intr-adevar… pute.
      De aceea dl. Crin Antonescu ar trebui sa aeriseasca.

  11. dexter spune:

    Nimic nu a fost demontat in ceea ce il priveste pe marinarul ce spre nenorocirea romanilor il avem acolo pe scaun de presedinte.
    Popoviciu ? disparut in ceatza. Minciunile neghioabe despre casele notaritzei Basescu ? Ceatza. Afacerile semidoctului de frate Mirciulica ? Ceatza. Diversiunile mizerabile aduse pe scena de ofiterul de securitate Basescu cand se apropiau ziaristii de „familie”, de „clan” ? Ceatza. Ascultarea parlamentarilor in parlamant cu tehnici ale securitatii ? Zero. Neobrazarea, nesimtirea Elenei Udrea fata de institutiile statului ? Nimic de facut. Ranjeste in continuare plina de sine si de porcariile cu care il are la mana pe aburitul din fruncea bucatelor.

    In consecinta, zurbagiul periculos inca presedinte, este in trepidatie. Si a asmutzit cainii rosii asupra celorlalti.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Sunteti un pic prea frenetic.

      Daca as fi mai putin calm v-as replica: Cazul „Antonescu-turnatorul-Porumbacu-sex-cu-minore”, CEATZA!

  12. dexter spune:

    Alexandru, nu ai spus nimic. Sunt fapte. Incearca din nou. Punctual. Reusesti ? Ca sa inteleg daca mai pierd timpul pe aici, daca exista si ceva substanta in ceea ce spui sau e simpla propaganda de partid.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Nu va suparati, un blog nu este un forum.
      Un blog este un mijloc prin care cineva emite idei, pareri, informatii, etc.
      Altii pot (repet pot, nu trebuie obligatoriu) sa frecventeze sau nu acel blog, sa-l ia in serios sau nu, sa judece ceea ce se scrie, sa revina sau sa-l uite. Asa cum eu nu ma mai uit de mult timp nici la Dumitrescu, Prelipceanu, Firea, Gadea sau Badea, la fel si dv. va puteti duce pe bloguri care prezinta faptele asa cum doriti dv.

      De raspuns nu am cum sa raspund afirmatiilor pe care le-ati facut – fara dubitativul pe care eu, totusi, l-am folosit in cazul Antonescu – in legatura cu „casele” fiicei lui Basescu, cu „traficul de arme” al fratelui lui Basescu sau cu „perdelele” sau „parcarile” Elenei Udrea.

      Ar fi trebuit sa stiti ca TOATE acestea acuzatii, dupa ce NU si-au facut efectul scontat de cei care le-au scornit (gen SRS si alte tonomate), au fost lasate de izbeliste de chiar propagatorii lor. Faptul ca mai sunt unii ca dv. care le-au inghitit pe nemestecate, fara discernamant si fara contra-informatii, tine de stima de sine a fiecaruia.

      Amuzant este ca aceasta cecitate va face sa nu vedeti jafurile comise de si pe vremea guvernelor Nastase si Tariceanu 2, dar va framanta teribil scena Monicai Ridzi. Dupa cum v-ati amuzat copios pe seama „succesurilor” Elenei Basescu, trecand cu vederea „serviciurile” (Crin Antonescu), „paradisele” (Dinu Patriciu) sau „girofarele” (Mircea Dinescu).

      Cred, totusi ca aceasta polemica este, cu dv., inutila. In fond exista astazi alte 5.915 bloguri mai bune decat al meu, dintre care cu siguranta veti gasi destule care sa va satisfaca exigentele.

      In acest scop va recomand, de pilda, ciutacu.ro sau badea.ro.

      A bon entendeur, salut!

  13. […] Posted by AVP under Politica e destinu [47] Comments  De câteva zile sau ore circulă pe Net o vorbă cum că Crin A. (cacofonie inevitabilă, sorry…) a cam fost cântăreţ la Dynamo […]

  14. dexter spune:

    Alexandru, umbli cu abureli. Niciuna dintre informatii nu a fost lasata de izbeliste de autorii lor. Asta este cauza pentru care ti-am cerut interventii punctuale. Ca sa nu vii cu aberatii generalizante si devieri spre alde Nastase si Tariceanu.
    Impricinatii nu au reusit niciodata sa dovedeasca contrariul. La fapte REALE au venit cu PROSTII.
    Imi confirmi ca esti cu propaganda. Gaunoasa, semidocta si colorata cu frantuzisme 😉
    Spor la inghitit mitocaniile clanului Basescu.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Descopăr la dv. o mentalitate de miliţian pre-decembrist.

      Cum adică „împricinaţii nu au reuşit nicioadată sa dovedească contrariul”?!?!

      Vă aduc la cunoştinţă o chestie care o să vă indispună şi mai tare, anume că unul dintre cele mai importante principii democratice este cel al prezumţiei de nevinovăţie, principiu în temeiul căruia nu învinuitul trebuie să-şi dovedească nevinovăţia, ca pe vremea în care, probabil, dv. faceaţi carieră, ci justiţia trebuie să dovedească vinovăţia.

      Cred că pricep acum de ce vă irită atât de personal un subiect legat de o eventuală turnătorie.
      Îna această situaţie vă permit să vă retrageţi.

  15. aurel spune:

    Domnul Antonescu Crin poate sa reactioneze sau nu .Este poblema dansului. Dar , ma intreb din ce cauza nu solicita nimeni avizul CNSAS petru candidatul Antonescu Crin. Desi , la CNSAS adevarul se stabileste prin vot , ar fi totusi o sansa de a afla ceva in plus .Cu stima!

  16. cristi spune:

    imi este scarba de ceea ce vad ,intodeauna mi-a fost scarba mai mult de informatori si colaboratori ai securitatii decat de angajatul securist .PNL-ul s-a umplut de fosti informatori ,colaboratori si chiar criminali (vezi Petre Roman fostul prim ministru in perioada Mineriadei din iunie 90 cu tatal ******-comunist pe nume Walter Roman).Se rascolesc in mormant inaintasii PNL(BRATIENII CARE ULTIMUL DINTRE EI A MURIT IN PUSCARIILE COMUNISTE IN 1953).Mai bine cu raul cel mai mic trebuie votat (BASE) decat cu ILIESCIENII(Geoana),Vadimii ,Becalii si Oprescu care si masa si tacsu si chiar bunica-sa au fost securisti.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Repet şi pt. dv. ca informatia poate fi adevarata sau poate fi falsa.
      La prima vedere pare falsa, dar aruncă totuşi o umbră de suspiciune asupra lui Crin Antonescu, atâta timp cât refuză cu obstinaţie să o dezmintă.

      De altfel, dl. Antonescu a declarat de mai multe ori că va refuza să intre în jocurile murdare cu dosare.

  17. aurel spune:

    Daca stie ca este curat , domnul Antonescu Crin, nu este obligat sa raspunda. Cei ce-l ataca trebuie sa duca probatiunea pana la capat. Cei din tabara domnului Basescu nu au voie sa procedeze precum „antenele si realitatea”.Nu fac parte dintre sustinatorii domnului Antonescu Crin. Nu a facut nimic ce sa-i justifice pretentia de a fi presedintele Romaniei.

  18. aurel spune:

    Atata timp cat televiziunile nu-l intreaba nimic , isi poate permite sa taca dar , isi asuma riscul de a fi intrebat ,in direct la TV, de catre un contracandidat. Atunci,orice-ar raspunde , va ramane semnul de intrebare. Depinde si de abilitatea celui care-l va intreba.

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Raspund celor care au afirmat ca Crin Antonsecu nu este obligat sa ia atitudine in fata acuzatiei grave care ii pateaza site-ul si care circula pe net.

      Asta seara, la emisiunea „Realitatea zilei” de pe RTV, Crin Antonsecu a afirmat, in legatura cu acuzaţiile aduse fratelui presedintelui Basescu privind „traficul de armament”, ca ele nu sunt dovedite, dar ca Basescu ARE OBLIGATIA SA RASPUNDA SI SA LAMUREASCA SITUATIA.

      Asteptam, deci, ca Imaculatul sa ne povesteasca din tinerete.

  19. Porumbica spune:

    Povestea e „de efect” trebuie să recunosc, dar dacă o cercetezi mai cu atenţie nu prea e credibilă. Eu am pornit de la cele două ipoteze posibile: 1. C.A. e vinovat şi 2. povestea e o scorneală electorală. Să vedem ce implică aceste ipoteze:
    1. Plecăm de la premisa că e vinovat: urâtă treabă să fii informator, mai ales când tatăl tău nu a terminat facultatea din cauza prigoanei comuniste, dar să zicem că e adevărat, pentru că partea „avea nevoie de bani” poate fi reală, doar era un orfan care se căsătorise de curând şi salariul de profesor a fost mereu mic, mai ales pentru tinerii la început de drum. Deci numitul C.A. s-a apucat de scris literatură despre familiile tulcene care ascultau Vocea Americii şi spuneau bancuri cu Leana. Acuma, pentru că avea talent literar (pe care nu i-l contestăm) devenise şi foarte prolific, de aceea ofiţerii serioşi ai securităţii ŞI-AU DAT SEAMA că omul minte cu toptanul pe bani de la Partid (aşa zice articolul, nu?). Totuşi, aceşti ofiţeri serioşi, în loc să-i tragă o săpuneală numitului (un maimuţoi de roacker de vreo 20 si ceva de ani, cu plete şi cu originea nesănătoasă) pentru că le cheltuia banii şi timpul, întru atâta l-au iubit pe scriitoraş, încât au organizat special pentru el întâlniri într-o casă conspirativă (nu-l mai încăpea restaurantul). Ba mai mult, au avut grijă să-l scoată basma curată când numitul, însurat cum era, a făcut copii din flori cu adolescentele lipovenilor. Între noi fie vorba, o relaţie între un puștan de vreo 20 de ani care arăta binişor, am zice noi, şi o don’şoară de 16-17, nu prea miroase a pedofilie (că de la 16 ani fetele se mărită cu acte în regulă, deci trebuia să fie şi ea de 12-13 ani acolo ca să aibă mai mult efect). Totuși, să zicem că e adevărat… Grav… grav… adulter, ăsta micu’ era însurat. Ce moravuri, dom’le. Deci, în marea lor dragoste pentru literatura despre lipovenii complotişti, securiştii au muşamalizat totul şi au demarat o acţiune de amploare internaţională ca să-i găsească neprihănitei abuzate un soţ din străinătate. Da’ chiar erau cumsecade securiştii ăştia, ori nu aveau ceva mai bun de făcut pe lumea asta, ori înjurăturile lipovenilor din importanta comună Niculiţel deveniseră o problemă de securitate naţională, de erau aşa de îngrijoraţi de soarta lu’ roackeru’ ăla mincinos. Să adunăm prejudiciile aduse de activitatea de urechist a numitului C.A: pierderea timpului autorităţilor, cheltuirea unei sume mari de bani pe nimic, nu rezultă că a avut de suferit vreun lipovean pârât, deci presupunem că poveştile erau prea „fiction” pentru a deveni probe, o fătucă s-a măritat cu zestre frumuşică, după ce făcuse copii din flori, fiica numitului are un frate (ăsta chiar că e motiv de bucurie, şi mie mi-ar plăcea să mai am fraţi, chiar şi din flori – mai există emisiunea „Iartă-mă?”). Cred că io îl votez pe delatorul ăsta, că-mi place de el, era şmecher. Încheierea ipotezei 1) – zici că suntem la comEdie, nu-i aşa?

    2) Asta e mai scurtă: da’ chiar credeţi că soţia numitului, odihnească-se în pace, era naivitatea întruchipată? Păi ea unde era când ţopăia musiu cu fătucile? Ce, putea soţioru’ să scoată din bugetul familiei 1000 (una mie) de dolari (USD) fără să se bage de seamă? (Ori i-a avut şi pe ăştia de la binevoitoarele servicii secrete?). Unii vor spune, pai saraca femeie a trăit rău cu el, de-aia s-a omorât. Nu, măi, era bolnavă de cancer cu metastaze, în condiţiile astea, unii poate vor să mai trăiască şi să sufere, eu cred ca n-aş vrea, Doamne fereşte! Şi dacă numitul C.A. e aşa pedofil, adulterin şi ipocrit, cum de locuieşte soacră-sa cu el în casă de 6 ani să-l ajute să-şi crească fetiţa? O mamă nu l-ar ajuta în veci pe ucigaşul moral al fiicei ei; şi nu poţi păcăli o mamă aşa de uşor.

    Frate, ce lucruri trăznite zic ăştia în campanie. Păi la ce să mai dezmintă omul, când e o chestie de logică să vezi că nu e adevărat?

    PS: Data viitoare să mă pună pe mine să scornesc istorii d-astea, că precis le nimeresc mai cu dichis. Şi iau puţin de bucată, numai … 300 RON.
    Porumbica

  20. Seby spune:

    Vadim Tudor presedinte

  21. stancu spune:

    Alexandru, tata, da’ matale de unde ai preluat info asta, ca tot google search nu prea spune multe despre subiect… paracios (sic!!!) mic ce esti!!!

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Nu stiam ca am un fiu, dar treaca…
      Pai am pus toate sursele, chiar si cu screen capture.
      Daca insa intrebi de unde a preluat gazeta aia informatiile, ti-as raspunde ca tot de-acolo de unde au preluat si altii informatiile privind traficul de armament al fratelui lui Basescu sau faptul ca Elena Udrea ar fi amanta aceluiasi Basescu. Exemple de acest gen de „informatii” sunt cu zecile, iar „paraciosi”, mai mici sau mai mari, cu sutele.

  22. stancu spune:

    scuze, nu paracios…colportor!!! daca-i pentru rating, oarecum scuzabil, te suspectez insa de infama voita dezinformare :(, omule, adica daca gasesti un rahat in strada il ridici si il pui in buzunar… ca poate o sa puta candva si tu ai fost printre primii care l-a amusinat!!!! sorry, citeam un anumit farmec in postarile tale, dar …

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Ar fi fost frumos daca va deranjau si alti raspandaci si zvoneri, din zona preferintelor dv. politico-mediatice. Asa, insa, credibilitatea dv. lasa de dorit.

  23. Puiu spune:

    Cunosc postarile; le-am citit si trimis prietenilor…
    Nu credeam ca aceste „stiri” pot produce orgasm unui individ; cu atat mai mult cu cat, chiriasul de la Cotroceni se ineaca in Whyskey si tacere. Se imbata si plange si, iar se imbata si iar plange…

    Trebuie sa fie placut sa „te razi” de Stolnici si Antonescu….

    Poate ca a fost slab; in fond, dupa Revolutie, nu a cerut nimic de la nimeni…A primit cate putin din ce ar fi capatat, fara indoiala, daca nu ar fi trebuit sa stea prin puscarii…

    Fenomenul Pitesti si temnitele „negre” din Romania au fost speciale; asta pentru ca poporul este special…Un popor care ii voteaza pe Iliescu si Basescu la 6 din 7 scrutinuri nu meriya mai mult. Si, care, in plus, se bucura pana la orgasm cand citeste ceva „de rau” despre onraznicii care il vorbesc de rau pe „sefu”….

    Stolnici, Musca, Rosca-Stanescu sunt adevaratele probleme ale Romaniei…Basescu, Roman, Iliescu, Vadim, Stolojan, Maurer au fost sfintii regimului trecut si modelele prezentului…

    Bravos natiune; halal sa-ti fie!

  24. […] Ce-ați zice dacă , din întâmplare, domnul Dan Voiculescu ar fi fericitul deținător al DOSARULUI „2456sca / DSS 01429 Tulcea”? […]

  25. baricada spune:

    Bravo!.. Iată cât de valabil e materialul şi cât de actual! Nota 10…

  26. bomboanadepecoliva spune:

    Postul este un clasic de trompeta portocalie. Deci nu comentez. Am trecut doar sa iti spun ca iti sta extrem de bine cu Funeriu. Sa fie intr-un ceas bun

    • ALEXANDRU MITACHE spune:

      Așteptam un răspuns inteligent sau măcar inteligibil la o întrebare simplă:
      La ce îi trebuie PNL-ului o (mez)alianță oficializată cu PC-ul?

    • gorro spune:

      În viziunea dumitale, orice opinie manifestată pro adevăr şi corectitudine doctrinară, este neaparat una colorată?
      btw, Alex l-a pus pe Funeriu pe pagina de prezentare, încă de pe vremea când acesta nici nu visa să devină ministru.

  27. […] fost trosnit chiar de Traian Basescu intr-o emisiune de televiziune recenta: el poarta si un nume: Porumbacu…Pai daca neica vii cu astfel de marsavii in direct si la o ora de varf, atunci domnul […]

  28. iulian spune:

    sa fim sinceri, crin antonescu are profil de turnator si de pupincurist, nu se poate verifica aceasta informatie dar comportamentul lui este unul clar de om fara coloana vertebrala. in campania din 2009 il balacarea pe geoana ca la usa cortului, dupa care erau ca fratii. in plus s-a demonstrat clar ca a fost sluga lui patriciu si la fel ca si bou de geoana care se si vedea presedinte dupa ce venise la raport ca o bagaboanta care suge p..a la 12 noaptea la terminatu ala de vantu. crin se incadreaza fara doar si poate ca profil prihologic in tipul de om oportunist care nu urmareste altceva decat interesul sau chiar si daca calca pe cadavre, nu are pic de seriozitate, singura lui arma fiind latratura aia a lui enervanta si continua, care amesteca un strop de adevar cu o gramada de cacat de minciuni. cred sincer ca informatia este valabila si ca poate fi verificata. acel ofiter de securitate poate fi gasit simplu cat si persoana indicata ca fiindu-i fiu, dar din pacate cin nu a avut nici o tentativa de a se disculpa. este dupa parerea mea si acum informator la sri sau in alta parte, pentru ca tipul asta de gaste sunt mulse pana pun mainile pe piept, asta o spun din experienta.

  29. fara74 spune:

    Для всех граждан РФ.

  30. sultana spune:

    invidiosilor !!!!!!!!!

  31. stiu din sursa SIGURA, ca TOTUL ESTE ADEVARAT dar, totusi, ADEVARUL-ADEVARAT e mult mai crud.Incercati dragi ziaristi, sa o face-ti pe DETECTIVII, si , printre altele, daca mai traiesc cei ce au avut parte de „TRATAMENTE” in beciurile politiei, sa-i INTRBATI…

Lasă un comentariu