György Frunda, în offside


WP-AM - OOOPS!Domnul György Frunda repetă întruna, solemn, ca şi Iliescu, pentru cine vrea să-l asculte, că desemnarea lui Lucian Croitoru este anticonstituţională.

De ce o face? De-aia! Ca să nu uite lumea că e avocat. Că astfel de sentinţe sună „impozant”.

Chestia e că Frunda ori e fraier şi continuă cu această gogoriţă fiind lăsat in offside de ceilalţi, ori induce în eroare opinia publică, ori e părtaş la o ileglitate pe care NU o reclamă, oficial, la Curtea Constituţională, din motive necunoscute.

Cred că toată lumea îşi aminteşte corul pesedist care ameninţa această desemnare cu pâra la CCR, „luni la prima oră”. Ăia şi-au dat seama că era o cauză pierdută şi-au lăsat-o baltă.

Doar Frunda mai face cucurigu noaptea.

SEDINTA SENAT - ALEGERE PRESEDINTE

Dl. Frunda, parlamentar european,

vorbind numerale în limbi străine


***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

3 Responses to György Frunda, în offside

  1. amanda13 spune:

    Domnul Frunda stie foarte bine ca nu are dreptate. Insa asa cum a invatat sulfa de domnia sa de la secu’, adevarul poate fi ascuns si in spatele celor mai perverse minciuni.

  2. dorin 58 spune:

    Alex, domnul (?) Frunda uită şi că moţiunea „11 contra României” a fost „mult mai” anticonstituţională, CCR declinându-şi competenţa (deşi avea cele mai îndrituite compatibilităţi întru exprimarea unui verdict). Tocmai am aflat de la Alexa, că moţiunea este caducă din cauza unui viciu de procesare. Numărul voturilor exprimate, nu concordă cu cel al parlamentarilor prezenţi în sală la momentul votului. Lipsesc 14 voturi. Normal că, observaţia Alexei va trece neobservată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: